Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Kilpailuehdot

Aiotko osallistua johonkin kilpailuistamme? Lue ehtomme! Kilpailuun voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat kirjoilla Suomessa. Kilpailuun osallistuja vastaa itse siitä, että kuvassa/videossa esiintyvä henkilö tai hänen huoltajansa on antanut suostumuksensa julkaisemiseen. Voittaja suostuu siihen, että hänen nimensä ja kilpailuvastauksensa voidaan julkaista Polarn O. Pyretin Instagramissa, Facebookissa ja verkkosivulla. Hän antaa myös suostumuksensa Ruotsissa voimassa olevan Lag om namn och bild i reklam -lain määräysten mukaisesti siihen, että kilpailuvastauksessa olevan henkilön kuvaa ja/tai nimeä käytetään Polarn O. Pyretin markkinoinnissa.


Kaikki kilpailuvastaukseesi liittyvät oikeudet, mukaan lukien immateriaalioikeudet (esim. tekijänoikeudet), kuuluvat Polarn O. Pyretille. Saamme käyttää sitä vapaasti missä tahansa yhteydessä sekä siirtää, luovuttaa ja muokata sitä vapaasti.


HUOM. Instagram-kilpailuihin osallistuminen edellyttää, että sinulla on avoin Instagram-profiili, sillä muutoin emme näe kuvaasi.


Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme järjestää kilpailun ja kommunikoidaksemme kanssasi kilpailun aikana. Tietosuojakäytännöstämme voit lukea lisää siitä, miten, miksi ja kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi. Voit myös lukea, mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, kuten oikeus tutustua tietoihisi ja oikaista tietojasi.


Polarn O. Pyretin puolueeton tuomaristo valitsee voittajat. Tuomaristo valitsee mielestään inspiroivimman/luovimman ehdotuksen, eikä voittajan valinnasta voi valittaa. Polarn O. Pyret ei vastaa kilpailukanavan teknisistä ongelmista, jotka aiheuttavat esimerkiksi sen, että kilpailukuvat eivät näy. Kullekin kilpailulle ilmoitetaan erityisehdot, jotka voivat olla erilaisia riippuen siitä, millä alustalla kilpailu järjestetään, kuinka kauan kilpailu kestää, mitä osallistuminen edellyttää, mitkä ovat ratkaisevat kriteerit voittoon, minkä arvoinen palkinto on, milloin voittajaan otetaan yhteyttä ja miten tulokset julkistetaan sekä millainen on tuomariston kokoonpano.


Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Voittaja vastaa itse mahdollisesta arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, ja oikeus palkinnon saamiseen on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle. Pidä silmällä kaikkia kilpailujamme, palkintoja ja jokaisen kilpailun osallistumisohjeita – seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa