Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
DESIGNYHTEISTYÖ

Stig L. Collection

Tutustu yhteistyömme toiseen osaan Stig Lindbergin kanssa – yksi suosituimmista ruotsalaisista muotoilijoista, jonka teoksia on sekä ruokapöydissä, linnoissa että satukirjoissa. Ja nyt myös vaatteissamme.

Lue lisää
Rajaa
24 Tuotetta
Lajittele
Näytä 24/24 Tuotetta

Stig Lindberg

Stig Lindberg on yksi suosituimmista ruotsalaisista muotoilijoista. Hänen teoksiaan löytyy sekä ruokapöydistä, linnoista että satukirjoista – ja nyt myös vaatteistamme.

Stig L. collection

Ainutlaatuisen yhteistyön toinen osa

Julkaisimme viime syksynä ainutlaatuisen designyhteistyömme ensimmäisen osan Stig Lindbergin kanssa, ja nyt olemme vihdoinkin julkaisseet yhteistyön toisen osan. Tässä mallistossa esitellään Lindbergin klassinen Berså-kuvio (tällä kertaa ihanan sinisenä). Näemme myös rakastetun Pall-omenakuvion ja hänen leikkisät kuvituksensa Lennart Hellsingin kirjasta, jossa Krakel Spektakel ostaa tikkarin.

Täältä näet koko malliston, joka on valmistettu pehmeästä luomupuuvillasta sekä isoille että pienille. Polarn O. Pyretin ja Stig Lindbergin yhteistyö on johtanut kahteen mallistoon, joissa yhdistyvät ajaton muotoilu ja moderni tunnelma. Klassiset Berså- ja Pall-kuviot sekä Krakel Spektakel -kuvitukset antavat vaatteille ainutlaatuisen ilmeen, joka erottuu vaatekaapista.


Berså, Pall ja Krakel Spektakel: Ajattomia kuvioita uudelle sukupolvelle

Stig Lindberg tunnetaan ajattomista kuvioistaan, jotka ovat tyypillisiä ruotsalaisen muotoilun historialle. Kaksi yhteistyömallistoamme eivät ole poikkeus. Ne ovat kunnianosoitus Lindbergin kyvylle yhdistää värejä ja muotoja. Olemmekin erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että hänen Berså- ja Pall-kuvionsa sekä kuvitukset kirjasta, jossa Krakel Spektakel ostaa tikkarin, koristavat nyt vaatteitamme.


Berså ja Pall: Luonnon kauneus lasten vaatekaapeissa

Berså-kuvio on kunnianosoitus luonnolle ja sen kauneudelle. Tunnusomaiset lehdet antavat tunteen metsässä olemisesta, missä ikinä oletkin. Polarn O. Pyretin ensimmäisessä yhteistyömallistossa vihreä Berså-kuvio näkyy kaikessa paidoista ja mekoista bodyihin ja yöasuihin.  Yhteistyön toisessa osassa nähdään sen sijaan Berså ihanassa sinisessä sävyssä ja Lindbergin suosittu Pall-kuvio nyt ensimmäistä kertaa vaatteissa. Todella värikästä omenailoittelua vihreän ja vaaleanpunaisen sävyissä. Nämä kaksi kuvioaarretta koristavat sekä lasten että aikuisten pehmeitä luomupuuvillaisia yöasuja.


Krakel Spektakel: Täytä vaatekaappi herkuilla

Mallistossa on myös kunnianosoitus lapsille, heidän mielikuvitukselleen ja rakkaudelleen herkkuihin. Mukavia arkivaatteita koristavat nimittäin Stig Lindbergin kuvitukset Lennart Hellsingin kirjasta, jossa Krakel Spektakel ostaa tikkarin. Leikkisyytensä ja yksityiskohtien tunteensa ansiosta Lindberg on luonut satumaailman täynnä herkkuja, jotka odottavat pääsemistä lasten vaatekaappeihin. Tutustu pehmeisiin arjen sankareihin ja pyörimiseen sopiviin klassikoihin.


Laatu ja kestävyys

Polarn O. Pyret tarjoaa korkealaatuisia vaatteita, jotka on suunniteltu kestämään. Tämä koskee kaikkia mallistojamme. Materiaalit ovat ekologisia, sertifioituja ja huolellisesti valittuja, jotta ne ovat hellävaraisia lapsen iholle ja kestävät arjen kulutusta. Kutsumme tätä kestäväksi designiksi.