Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
RECYCLEDLINING
PO.P WEATHER PRO®

Flexisize-kuorihousut tummansininen

99,90 €
Valitse väri
Valitse koko Koko-opas
Saatavilla

Tiedot

Uutuus valikoimassamme!
PO.P FLEXISIZE on täällä – vaatesarja, joka kasvaa lapsen mukana. Flexisize-housut voivat kasvaa jopa 1,5 kokoa annetusta koosta lahkeensuiden sisäpuolella olevan reikäkuminauhan avulla. Osta lapsen nykyinen koko ja säädä pituutta lapsen kasvaessa. Kun on aika antaa vaate eteenpäin pienemmälle lapselle, säädä koko takaisin alkuperäiseksi. Eikö olekin hienoa?

HUOM! Housut toimitetaan suurimmassa koossaan, joten voit aluksi lyhentää vaatteen alkuperäiseen kokoonsa ja säätää pituutta myöhemmin. Housujen alkuperäinen koko löytyy helposti joustavan reikäkuminauhan punaisten merkintöjen välistä. Huomaathan, että housuissa on kaksi säätökohtaa molemmissa lahkeissa, jolloin housujen istuvuus on paras mahdollinen.


Pehmeät ja tyylikkäät kuorihousut on valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista. Housut ovat kulutusta kestävää materiaalia ja hyvin hengittävät, koska ne siirtävät liian lämmön ja kosteuden ulos. Täysin teipatut saumat tekevät vaatteesta täysin vedenpitävän. Housuissa on irrotettavat ja säädettävät olkaimet sekä säädettävä vyötärö. Muotoillut polviosat ja joustavat lahkeensuut takaavat hyvän liikkuvuuden ja istuvuuden. Sepaluksessa nepparit ja vetoketju. Vaihdettavat jalkalenkit pitävät housut paikoillaan.
Vaate toimitetaan pisimmässä asennossaan täysin säätämättä. Kokovaihtoehdoissa 134-140 ei ole jalkalenkkejä.
Kerros 3 – lämpimänä pitävä ja säältä suojaava ulkovaatekerros. Ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, täyttävät kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta. Ulkovaatteiden PO.P WeatherPRO® -merkintä on aina takuumme seuraavista ominaisuuksista: Tuotantomaa: Kiina Tehdas: Quality & Beauty Garments Co Ltd Lue lisää osoitteesta polarnopyret.fi/pop-cares/toimittajamme
Vedenpitävä materiaali, jonka vesipilariarvo väh. 12 000 mm
Kulutuksenkesto väh. 5 000 kierrosta, 180 grit, 12 kPa
Teipatut saumat, jotka tekevät vaatteesta täysin vedenpitävän
Täysin tuulenpitävä materiaali
Hengittävyys vähintään 5 000 g/m2/24 h
BIONIC-FINISH® ECO -vedenpitävyyskäsittely, joka on saatu aikaan ilman PFAS-yhdisteitä
Muotoonommellut polviosat ja hihat, jotka takaavat erinomaisen istuvuuden ja liikkuvuuden
3M-heijastimet 360° näkyvyydellä

Väri: Tummansininen

Materiaali: Päällikangas: 100 % polyesteriä Vuori: 100 % polyesteriä

Tuotekoodi: 60470331

40°C konepesu
Älä valkaise
Kuivausrummussa matalassa lämpötilassa
Ei silitystä
NoDryclean
Pesulapusta löydät vaatteen pesu- ja hoito-ohjeet.
RECYCLEDLINING

Arvostelut