Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Uimaretki

KAIKKI RANNALLE

Aika lähteä rannalle tai uima-altaalle - täältä löydät lapsille UV-suojatut uima-asut, joissa on UPF 50, mukavan uimapuvun vauvalle ja fiksun uimavaipan vauvalle. Kaikki, mitä koko perhe tarvitsee upeaan päiväretkeen. Piknik on helppo ja hauska järjestää myös itse!

Lue lisää
Rajaa
18 Tuotetta
Lajittele
Näytä 18/18 Tuotetta

Lasten UV-vaatteet ja uimapuvut

Aurinko ja uiminen kuuluvat kesään ja ovat yleensä todella hauska retki koko perheelle. Pakkaat kaikki rantavarusteet, mukavan piknikin ja lähdet matkaan. Meiltä löydät lapsille UV-vaatteet, joissa on UPF 50. Ne on ommeltu litteillä saumoilla, jotka eivät hankaa, joten vaatteet pysyvät pehmeinä koko päivän.

 

Kaikki UV-vaatteemme suojaavat 98 % auringonsäteiltä, ja ne ovat ehdoton hankinta, jos lapsesi ovat auringossa pitkään. Meiltä löydät myös lasten uimapuvut, ja aivan kuten UV-vaatteissamme, ne on ommeltu erityisen pehmeillä saumoilla. Meiltä löytyy myös kätevä lasten uimavaippa, jossa on älykäs muotoilu, joka ottaa pienet onnettomuudet kiinni ja pysyy paikallaan. Mukavilla ja toimivilla UV-vaatteilla ja -uimapuvuilla jokainen matka rannalle tai uima-altaalle on seikkailu, joka voi jatkua ikuisesti!