Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Housut

Lasten housuilla leikkimisen tulee voida jatkua millä säällä tahansa. Anna pienen perheenjäsenesi löytää, tutkia ja kehittyä kestävissä kuorihousuissamme, talvihousuissamme ja ulkoiluhousuissamme.

Lue lisää
Rajaa
25 Tuotetta
Lajittele
Näytä 25/25 Tuotetta

Kohti ulkoleikkejä? Valitse kestävät ulkohousut!

Etsitkö lasten ulkohousuja? Valikoimastamme löydät useita malleja, jotka sopivat sekä pienille että isoille. Mihin tahansa osaan valikoimasta tutustutkin, löydät laadukkaat housut, jotka kestävät paljon seikkailuja ja leikkejä, sekä monia pesuja. Ulkoiluun leudommalla säällä ulkoiluhousumme sopivat täydellisesti kerrokseksi 3. Ne ovat kestävät, helposti puettavat ja hengittävät, joten ne pitävät lapsesi sopivan lämpimänä myös hikisten leikkien ja seikkailujen aikana. Kylmempiä lämpötiloja varten löydät valikoimastamme käytännölliset kuorihousut ja talvihousut. Yksi esimerkki on fiksut 2-in-1-kuorihousumme. Housuissa on irrotettava sisävuori, jossa on lämmittävä pehmuste ja joka voidaan helposti napittaa päälle ja pois vyötäröllä olevilla napeilla ja lahkeensuissa olevilla tarranauhoilla - täydelliset sään nopeisiin muutoksiin.

 

Älä unohda tutustua muihin talvivaatekaapin tarvikkeisiin, kuten lämmittäviin neuletakkeihin, asusteisiin ja merinovillaisiin puseroihin. Lähde laskettelurinteeseen, leikkipuistoon tai metsään!