Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
RECYCLEDPOLYESTER
PO.P WEATHER PRO®

Flexisize-kuoritakki vaaleanpunainen

139 €
Valitse väri
Valitse koko Koko-opas
Saatavilla

Tiedot

Flexisize-takki voi kasvaa jopa 1,5 kokoa annetusta koosta hihojen sisäpuolella olevien reikäkuminauhojen avulla. Osta lapsen nykyinen koko ja säädä hihan pituutta lapsen kasvaessa. Kun on aika antaa vaate eteenpäin pienemmälle lapselle, säädä koko takaisin alkuperäiseksi.
HUOM! Takki toimitetaan suurimmassa koossaan, joten voit aluksi lyhentää vaatteen alkuperäiseen kokoonsa ja säätää hihan pituutta myöhemmin. Takin alkuperäinen koko löytyy helposti joustavan reikäkuminauhan punaisten merkkien välistä. Huomaathan, että takissa on kaksi säätökohtaa molemmissa hihoissa, jolloin takin istuvuus on paras mahdollinen.

Pehmeä ja tyylikäs kuoritakki on valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista.
Takki on kulutusta kestävää materiaalia, joka myös hengittää hyvin. Takki on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja siinä irrotettava huppu, jossa on nepparikiinnitys. Säädettävässä hupussa on sivuilla kuminauhat. Vahvikekangas selässä ja hihansuissa. Joustavia hihansuita voi säätää tarranauhoilla. Muotoillut hihat takaavat hyvän istuvuuden. Täysin teipatut saumat tekevät takista täysin vedenpitävän. Vetoketjun ulko- ja sisäpuolella on tuulisuoja, joka antaa lisäsuojaa kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Tuulisuojan yläosassa on pehmeä fleecevuori.

Kerros 3 – lämpimänä pitävä ja säältä suojaava ulkovaatekerros.
Lisäksi takissa on seuraavanlaiset ominaisuudet: • Säädettävä hihan pituus • Joustavat ja säädettävät hihansuut • Kaksi sivutaskua, joissa vetoketju • Pehmeää fleeceä kauluksen, tuulisuojan ja hihansuiden sisäpuolella • Irrotettava ja säädettävä huppu • Säädettävä helman leveys.

Ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, täyttävät kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta. Ulkovaatteiden PO.P WeatherPRO® -merkintä on aina takuumme seuraavista ominaisuuksista:

Tuotantomaa: Kiina
Tehdas: Quality & Beauty Garments Co Ltd
Lue lisää osoitteesta polarnopyret.fi/pop-cares/toimittajamme

Väri: Vaaleanpunainen

Materiaali: Päällikangas: 100 % kierrätettyä polyesteriä Vuori: 100 % kierrätettyä polyesteriä

Tuotekoodi: 60517129

40°C konepesu
Älä valkaise
Kuivausrummussa matalassa lämpötilassa
Ei silitystä
NoDryclean
Pesulapusta löydät vaatteen pesu- ja hoito-ohjeet.
RECYCLEDPOLYESTER