Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Talvivaatteet

Talvivaatteiden avulla lapsesi on valmis leikkimään ja pitämään hauskaa kylmänäkin vuodenaikana. Meiltä löydät kaiken tarvittavan vuoratuista talvihaalareista käytännöllisiin asusteisiin.

Lue lisää
Rajaa
17 Tuotetta
Lajittele
Näytä 17/17 Tuotetta

Kylmät päivät kestävissä talvivaatteissa

Meiltä löydät talvivaatteita, jotka pitävät lapsesi lämpimänä ja kuivana kylminä ja märkinä päivinä. Päällysvaatteemme on valmistettu kestävistä ja hengittävistä materiaaleista, jotka kestävät kaikenlaista talviaktiviteettia - vauhdikkaasta laskettelurinteeseen menosta leikkeihin koulun pihalla. Löydät myös harkittuja yksityiskohtia, kuten talvihousujemme joustavat lahkeensuut, jotka eivät nouse ylös leikkien aikana, tai muotoonommellut hihat talvitakeissamme.

 

Kerrospukeutumisperiaatteella pieni perheenjäsenesi pysyy sopivan lämpimänä ja kerrosten määrää voi säätää helposti sään ja toiminnan mukaan. Käytä esimerkiksi pehmeää merinovillaista kerrastoa kerroksena 1, mukavaa windfleecetakkia kerroksena 2 ja talvihaalaria suojaavana kerroksena 3. Lisää viihtyisä pipo, vedenpitävät lapaset ja pehmeä huivi. Talviseikkailu voi alkaa!