Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
RECYCLEDPOLYAMIDE

Kuorihaalari vaaleanpunainen

129 €
Valitse väri
Valitse koko Koko-opas
Saatavilla

Tiedot

Tuulen- ja vedenpitävä kuorihaalari kestävää materiaalia. Täydellinen koko päivän leikkeihin päiväkodissa tai puistossa.

Materiaali hengittää hyvin ja siirtää liiallisen lämmön ja kosteuden ulos, jotta lapsesi pysyy sopivan lämpimänä. Vyötärö sekä hihan- ja lahkeensuut ovat joustavat, mikä takaa mukavan istuvuuden. Muotoillut hiha- ja lahjeosat takaavat hyvän liikkuvuuden. Irrotettava huppu on säädettävissä ja siinä on sivuilla kuminauhat. Kauluksen ja hihansuiden sisäpuolella on pehmeä fleecevuori. Erittäin pitkä vetoketju jatkuu toiseen lahkeeseen, mikä helpottaa pukemista. Vetoketjussa on myös leukasuoja. Vaihdettavat joustavat jalkalenkit pitävät lahkeet paikoillaan.
Kerros 3 – lämpimänä pitävä ja säältä suojaava ulkovaatekerros.

Ominaisuudet:
• Joustava vyötärö • Fleecevuori kauluksessa ja hihansuissa • Joustavat hihansuut • Joustavat lahkeensuut • Ei kuluvia sisäsaumoja.

Ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, täyttävät kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta. Ulkovaatteiden PO.P WeatherPRO® -merkintä on aina takuumme seuraavista ominaisuuksista:

Tuotantomaa: Kiina
Tehdas: Hangzhou Hualan Garments Co Ltd
Lue lisää osoitteesta polarnopyret.fi/pop-cares/toimittajamme

Väri: Vaaleanpunainen

Materiaali: Päällikangas: 100% Kierrätetty polyamidi Vuori: 100% Kierrätetty polyesteri

Tuotekoodi: 60517386

40°C konepesu
Älä valkaise
Kuivausrummussa matalassa lämpötilassa
Ei silitystä
NoDryclean
Pesulapusta löydät vaatteen pesu- ja hoito-ohjeet.
RECYCLEDPOLYESTER
RECYCLEDPOLYAMIDE

Arvostelut