Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Laajennettavat bodyt

Tässä meillä on kerätty laajennettavat bodyt, jotka on suunniteltu ylimääräisellä rivillä neppareita haarassa, mikä mahdollistaa niiden kasvamisen yhdessä lapsen kanssa. Tutustu mukaviin, laajennettaviin bodyihin ekologisesta puuvillasta ja sertifioiduista materiaaleista.

Lue lisää
Rajaa
0 Artikla
Lajittele
Näytä 0/0 Tuotetta

Laajennettavat bodyt

Pienet kasvavat niin nopeasti, yhtäkkiä suosikkibody on jo liian pieni. Olemme onneksi löytäneet tähän fiksun ratkaisun - pidennettävät bodyt. Pehmeät, pidennettävät bodymme voivat kasvaa yhdessä lapsen kanssa, kiitos fiksujen ratkaisujen: ylimääräinen nepparirivi haarassa sekä pitkät resorit hihansuissa.

Kaikki pidennettävät bodymme on valmistettu luomupuuvillasta ja sertifioiduista materiaaleista ja ne on tehty kestämään pesua pesun jälkeen. Meiltä löydät yksivärisiä, kuviollisia ja klassisen raidallisia pidennettäviä bodyja, kaikki valmistettu rakastettaviksi, käytettäväksi ja perittäviksi. Tavoitteenamme on, että jokainen vaate kestäisi vähintään kolmen lapsen käytön. Joten kun suosikkibody on jäänyt pieneksi, toivomme, että annat sen eteenpäin sisaruksille, ystäville tai myyt sen käytettynä. Tällä tavoin vaatteemme voivat tuottaa iloa useammalle lapselle.