Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Villa-asusteet

Lämmittävät villa-asusteemme saavat lapsesi valmistautumaan suuriin ja pieniin ulkoseikkailuihin. Löydä suosikkisi lämmittävien pipojen, villapaitojen, lapasten ja sukkien joukosta!

Lue lisää
Rajaa
12 Tuotetta
Lajittele
Näytä 12/12 Tuotetta

Villasukat, pipot ja lapaset

Meillä on täydelliset asusteet lapsellesi - olipa kyseessä sitten retki laskettelurinteeseen, seikkailu metsässä tai kävelymatka kouluun. Kylmempiin vuodenaikoihin villa-asusteemme sopivat erityisen hyvin. Materiaali auttaa lastasi pysymään lämpimänä ja siirtää samalla kosteutta pois kehosta. Näin lapsesi kädet, kaula ja pää pysyvät sopivan lämpiminä myös hikisen leikin aikana. Harkittujen materiaalivalintojen lisäksi suunnittelemme asusteemme niin, että niiden toiminnallisuus ja leikkimielisyys ovat vahvasti esillä. Löydät esimerkiksi lapaset, jotka venyvät käden koon mukaan, ja jarruvillasukat leikkijöiden jaloille. Asusteidemme avulla lapset voivat olla lapsia.  

 

Etsitkö lisää lämmittäviä asusteita ja vaatteita lapsesi vaatekaappiin? Tutustu suosittuun kestävien ulkovaatteiden valikoimaamme tai valmista lapsesi vesikeliaktiviteetteihin kestävillä sadekengillä, joissa on klassinen raitakuosimme.