Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Vaellus

Onko aika lähteä retkelle perheen kanssa? Täältä löydät toiminnalliset, joustavat ja säänkestävät vaellusvaatteet, jotka pitävät lapset lämpimänä, suojaavat ja tekevät retkestä vaivatonta!

Lue lisää

Vaellusvaatteet seuraavaa seikkailua varten

Vaellus ja retkeily matalan intensiteetin aktiviteetti ja vaatii vaatteita, jotka ovat joustavia ja joissa on mukava liikkua pitkään, jotka hengittävät hyvin, mutta myös suojaavat säältä.

 

Meillä on tuulenpitäviä ja toiminnallisia vaatteita, jotka sopivat täydellisesti vaellukselle. Esimerkiksi ulkoiluhousumme on valmistettu pehmeästä, hengittävästä stretch-kankaasta, ja niissä on vahvistuksia siellä, missä niitä tarvitaan. Ne ovat mukavat ja joustavat ja sopivat hieman vanhemmille lapsille. Yhdistä niihin mukava windfleecetakkiamme, joka antaa hyvää lämpöä ja suojaa tuulelta ja kevyeltä sateelta. Lisälämpöä antavat kevyttoppaliivi ja kevyttoppatakkimme - ne ovat myös vettähylkiviä ja ne on helppo pakata laukkuun.

 

Meillä on myös ohuita, lämpötilaa säätelevää merinovillaa olevia lapasia ja pipoja sekä mukavia lippiksiä, jotka suojaavat hyvin auringolta. Lyhyesti sanottuna, kaikki mitä tarvitset vaellukseen.