Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Osta ja myy -sivun käyttöehdot

 

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteemme pääsevät vähintään kolmen lapsen käyttöön. Näin pidennämme vaatteiden käyttöikää, jota pidämme tärkeimpänä kestävän kehityksen tekona. Kun ostat ja myyt vaatteita osta ja myy -sivuillamme, säästät maapallon jo ennestään niukkoja resursseja. Voimme yhdessä varmistaa vaatteille pitkän käyttöiän!

 

Seuraavassa muutama ohje vaatteiden ostoa ja myyntiä varten;

 • Älä maksa ennakkoon - emme suosittele maksamaan vastaanottajalle etukäteen ennen kuin tuote on hallussasi. On aina hyvä olla varovainen.
 • Luota vaistoosi - jos myyjä - tai ostaja - ei vaikuta luotettavalta, älä epäröi peruuttaa kauppaa! Luota siis vaistoosi äläkä hyväksy mitään epäilyttäviltä vaikuttavia palveluita tai järjestelyjä.
 • Oletko joutunut huijauksen uhriksi? Jos epäilet joutuneesi huijauksen kohteeksi osta ja myy -sivullamme, ilmoita siitä asiakaspalveluumme . Kerro mitä on tapahtunut, mistä ilmoituksesta on kyse ja anna kaikki muukin tieto, josta voi olla apua.
 • Jos näet ilmoituksen, joka mielestäsi on sopimaton, harhaanjohtava tai joka jollain muulla tavalla on sääntöjemme vastainen, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille. Lähetä ilmoitus asiakaspalveluumme.

 

Seuraavassa on Polarn O. Pyretin osta ja myy -sivun (”Sivuston) käyttöehdot. Käyttämällä Sivustoa vahvistat, että hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

 

Polarn O. Pyret pidättää itsellään oikeuden estää tai poistaa käyttäjä, joka väärinkäyttää tai manipuloi osta ja myy -palvelua tai käyttää sitä käyttöehtojen vastaisesti.

 

Osta ja myy -sivun käyttö

Polarn O. Pyretin  osta ja myy -sivusto on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille ja heidän ilmoituksilleen. Sivustolle pääsy ei kuitenkaan ole sallittu henkilöille, jotka ovat aiemmin rikkoneet näitä käyttöehtoja, Polarn O. Pyretin aikaisempia käyttöehtoja tai voimassa olevia lakeja ja muita säännöksiä. 

 

Käyttääksesi osta ja myy -sivua sinun tulee olla rekisteröitynyt jäseneksemme.  Myynti-ilmoituksia voi hallita "Omat sivut"-näkymässä.

 

Ilmoituksiin liittyvät säännöt

Voidaksesi jättää ilmoituksen Polarn O. Pyretin  osta ja myy -sivustolle sinun on noudatettava alla olevia, ilmoitukseen liittyviä ohjeita. Polarn O. Pyret varaa oikeuden ratkaista, onko ilmoitus sääntöjen vastainen, virheellinen tai vilpillinen. Pidätämme myös oikeuden poistaa tällaiset ilmoitukset Sivustolta.

 

 • Sivustolla saa ostaa ja myydä ainoastaan Polarn O. Pyret -vaatteita. Muiden tuotemerkkien ilmoittelu tai ilmoitusten käyttö markkinointiin ei ole sallittua.
 • Ilmoituksen otsikossa tuote on kuvattava selkeästi, eikä sitä saa pelkästään linkittää toiselle sivulle. Ilmoitusteksti on laadittava jollain pohjoismaisella kielellä tai englanniksi.
 • Samaa tuotetta ei saa laittaa useampaan ilmoitukseen samanaikaisesti. Poista vanha ilmoitus ennen uuden lisäämistä.
 • Ilmoituksessa tulee olla relevantti linkki koskien ilmoitettua tuotetta.
 • Ilmoituksessa tulee olla relevantti kuva koskien ilmoitettua tuotetta.
 • Ilmoitukseen ei saa liittää yrityksen logoja. 
 • Vain sellaisten kuvien ja ilmoitustekstien jättäminen, joihin ilmoittajalla on oikeudet, on sallittua joko luomalla sisältö itse tai hankkimalla siihen oikeudenhaltijan suostumus. Kuvien ottaminen muista ilmoituksista ei ole luvallista ilman ilmoittajan suostumusta. Nämä on suojattu Tekijänoikeuslaissa.
 • Ilmoitukset, jotka saattavat loukata tai syrjiä etnisiä ryhmiä, yksityisiä tai julkisuuden henkilöitä, eivät ole sallittuja.

 

Kohteen kuvaus (kuvaus myytävästä tuotteesta) muodostaa perusteen myyjän ja ostajan väliselle kaupalle ja on molempia osapuolia sitova. Tätä täydentävät mahdolliset suulliset tai kirjalliset sopimukset.

 

Muilta osin Kauppalaki (27.3.1987/355) sääntelee yksityishenkilöiden välistä kauppaa.

 

Vastuunrajoitus

Polarn O. Pyretin rooli tässä yhteydessä on toimia välittäjänä ostajan ja myyjän välillä tarjoamalla jäsenilleen osta ja myy -sivuston. Polarn O. Pyret ei puutu ostajan ja myyjän väliseen kaupankäyntiin eikä koskaan tunne näiden välisten sopimusten yksityiskohtia tai valvo niitä. Ostosopimus tehdään suoraan ostajan ja myyjän kesken. Näin ollen Polarn O. Pyretillä ei ole juridista oikeutta tai mahdollisuutta asettua kummankaan jäsenen puolelle tai tarjota erityisiä ratkaisuja ongelmiin. Polarn o. Pyret sanoutuu irti kaikesta vastuusta koskien ilmoitettuja tavaroita, niiden toimituksia ja/tai myyntiä.

 

Polarn O. Pyret pyrkii takaamaan turvallisen pääsyn ylläpitämälleen osta ja myy -sivulle. Se ei kuitenkaan anna mitään takeita koskien Sivuston toimivuutta tai saatavuutta. Polarn O. Pyret ei ole vastuussa, jos Sivusto on väliaikaisesti pois käytöstä tai jos se ei toimi odotetulla tavalla. Polarn O. Pyretin osta ja myy -sivusto saattaa häiriytyä erinäisistä siitä riippumattomista syistä. Polarn O. Pyret pidättää oikeuden milloin tahansa keskeyttää Sivuston ylläpidon esimerkiksi huolto-, korjaus- tai päivitystoimien ajaksi.

 

Polarn O. Pyret ei ole missään olosuhteissa vastuussa mistään välillisistä tai välittömistä vahingoista, kustannuksista, menetyksistä tai vaateista, jotka aiheutuvat osta ja myy -sivun käytöstä tai Sivustolla olevista tiedoista.  Polarn O. Pyret ei voi taata tai olla vastuussa käyttäjien antamien henkilötietojen tai heidän ilmoituksessa jättämiensä tietojen todenperäisyydestä Sivustolla.

 

Immateriaalioikeudet

Kaikki osta ja myy -sivustolla julkaistut tekstit, kuvat ja muu materiaali kuuluvat yksinomaan Polarn O. Pyretille.

Lähettämällä sisältöä osta ja myy -sivustollemme, esimerkiksi jättämällä ilmoituksen, annat Polarn O. Pyretille rajoittamattoman oikeuden vapaasti käyttää sisältöä esimerkiksi käsittelemällä, muotoilemalla, tallentamalla tai kopioimalla se ja saattaa se yleisön saataville.  Polarn O. Pyretillä on myös oikeus siirtää nämä oikeudet mahdollisille yhteistyökumppaneille. Nämä oikeudet ovat voimassa myös ilmoituksen poistamisen jälkeen.

 

Luovut näin ollen kaikista korvausvaateista Polarn O. Pyretiä kohtaan koskien sisältöä, jonka luovutat sen käyttöön Polarn O. Pyretin osta ja myy -sivustolla. Säilytät kuitenkin Tekijänoikeuslain 3 § 1 momentin mukaisen moraalisen oikeuden kirjallisen ja taiteellisen teoksen tekijänä. Lain mukaan tekijän teosta ei saa muuttaa sen kirjallista tai taiteellista arvoa tai omalaatuisuutta loukkaavalla tavalla.

 

Polarn O. Pyretin osta ja myy -sivun sisältö, mukaan lukien mutta siihen rajoittumatta ohjelmistot, tavaramerkit, valokuvat ja tekstit, on suojattu immateriaalioikeuksilla. Polarn O. Pyretin sivustolla olevaa suojattua materiaalia ei saa käyttää, muokata, levittää tai millään muulla tavalla hyödyntää ilman Polarn O. Pyretin antamaa kirjallista lupaa tai muulla kuin näissä ehdoissa esitetyllä tavalla. Tällaista materiaalia tai näitä tietoja ei saa käyttää muulla tavoin kuin osta ja myy -sivun tavanomaisen käytön yhteydessä. Selvennyksenä tämä koskee myös kaikkia Polarn O. Pyretin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

 

Korvausvelvollisuus

Polarn O. Pyretin osta ja myy -sivun käyttäjänä olet velvollinen korvaamaan Polarn O. Pyretille kaikki tappiot ja kulut, jotka aiheutuvat näiden käyttöehtojen, lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesta.

 

Käyttöehtojen muuttaminen

Näitä käyttöehtoja päivitetään aika ajoin. Muutoksista ilmoitetaan Sivuston yhteydessä linkillä [länk], missä päivitetyt käyttöehdot ovat luettavissa. Käyttämällä palvelua ja jatkamalla Sivuston käyttöä ymmärrät ja hyväksyt Polarn O. Pyretin tekemät käyttöehtojen muutokset.

 

Osta ja myy -sivun muuttaminen

Polarn O. Pyret voi milloin tahansa lopettaa tai muuttaa osta & myy -sivustoa. Tällöin Polarn O. Pyret pidättää oikeuden estää pääsysi Sivustolle sen jälkeen, kun se on ilmoittanut asiasta sinulle esimerkiksi lähettämällä tiedon sähköpostiosoitteeseesi.

 

Erimielisyydet

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Ruotsin lakia. Kaikki näistä käyttöehdoista tai tämän Sivuston käytöstä johtuvat erimielisyydet, joita ei voi ratkaista osapuolten välisin neuvotteluin, ratkaistaan ruotsalaisissa tuomioistuimissa, ja Tukholman käräjäoikeus toimii ensimmäisenä oikeusasteena.

 

Miten käsittelemme henkilötietojasi?

Polarn O. Pyret on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Tarjotaksemme sinulle pääsyn palveluihimme, esimerkiksi mahdollisuuden ilmoittaa osta ja myy -sivullamme tai ottaa yhteyttä ilmoittajaan, meidän on kerättävä ja käsiteltävä joitakin henkilötietojasi. Kerättäviä henkilötietoja voidaan myös käyttää palvelujemme väärinkäytön estämiseksi.

 

Polarn O. Pyret kerää tällä hetkellä seuraavat henkilötiedot: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Jos sinut voi tavoittaa ainoastaan puhelimitse, kirjoita se ilmoitustekstiin. Toimiva sähköpostiosoite on kuitenkin pakollinen tuotteen ilmoittamiseksi.

 

Joitakin henkilötietoja voidaan kerätä palvelujen käytön yhteydessä. Kyseessä voivat olla Internet-palveluntarjoajan nimi, IP-osoite ja käyttäjän verkkotunnus sekä käyttöjärjestelmän ja selaimen tiedot. 

Polarn O. Pyret ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille.  Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaisille, mikäli ilmoituksessa esiintyy laittomuutta.

 

Tietosuojakäytännössämme kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on. Noudatamme toiminnassamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

 

 

                                        Viimeisin päivitys: 11-04-2019