Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Pelastakaa Lapset

Kaikilla lapsilla on oltava oikeus tulevaisuuteen. Olemme ylpeitä, että Pelastakaa Lapset -järjestön yhteistyökumppanina meillä on mahdollisuus tukea heidän tärkeää työtään hädänalaisten lasten auttamiseksi.

Tietoa yhteistyöstä

Polarn O. Pyret on vuodesta 2018 lähtien tehnyt yhteistyötä Pelastakaa lapset -järjestön kanssa. Järjestön tavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsi saisi turvallisen lapsuuden. Pelastakaa Lapset auttaa lapsia Suomessa ja ympäri maailmaa saamaan hyvän alun elämään, suojelee heitä väkivallalta ja hyväksikäytöltä sekä mahdollistaa koulunkäynnin. Vuonna 2019 lastensuojelua edistävä toiminta tavoitti maailmanlaajuisesti yli 3,4 miljoonaa lasta. Toiminnan kautta vahvistettiin lastensuojelun rakenteita ja toimittiin kaikkea lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa, huonoa kohtelua ja hyväksikäyttöä vastaan. Pelastakaa Lapset -liikkeen toiminta luonnonkatastrofeista ja konflikteista kärsivien lasten auttamiseksi tavoitti suoraan yli 10,6 miljoonaa lasta (ja yli 7 miljoonaa aikuista) 64 eri maassa.

 

Alta voit lukea lisää yhteistyöstämme sekä siitä, miten voit itse olla avuksi, jotta Pelastakaa Lapset voi jatkaa tärkeää työtään, jotta kaikilla lapsilla olisi oikeus kasvaa vahvoiksi aikuisiksi, jotka tuntevat olevansa turvassa.

 

Lahjoitamme voiton

Ostoskassit ovat maksullisia myymälöissämme ja lahjoitamme niiden myynnistä saadun tuoton Pelastakaa Lapset -järjestön toimintaan.

 

Osta t-paita – auta muita lapsia

Kun ostat kauniin ”Choose kind” -t-paitamme, 2 € menee suoraan Pelastakaa Lapset ‑järjestön työhön heikommassa asemassa olevien lasten hyväksi.

 

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Antamalla säännöllisesti rahaa olet mukana auttamassa ja suojelemassa lapsia eri puolilla maailmaa. Lue lisää Pelastakaa Lapset -järjestöstä ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi: 
https://www.pelastakaalapset.fi/ajankohtaista/kampanjat/tule-kuukausilahjoittajaksi/

 

Kiitos, että autat meitä auttamaan.

Auta lasta katastrofissa

Kun pahin tapahtuu, sinun lahjoituksesi voi pelastaa lapsen hengen. Tänäkin vuonna sadat miljoonat ihmiset kärsivät aseellisten konfliktien, luonnononnettomuuksien ja muiden kriisien seurauksista. Avullasi katastrofin uhreiksi joutuneet lapset ja heidän perheensä saavat suojaa, ravintoa, terveydenhoitoa, puhdasta vettä ja välttämättömiä perustarvikkeita.

 

Tee lahjoitus jo tänään. Voit pelastaa lapsen hengen.

Lahjoittamaan pääset tästä.