Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

PO.P Repairs

Suomessa heitetään joka vuosi n. 9 kg vaatteita roskiin. Osa näistä on ehjiä ja puhtaita, toiset taas rikki, mutta korjattavissa, osaa ei voi enää lainkaan käyttää. Minkään näistä vaatteista ei kuulu päätyä roskiin – jopa käyttökelvottomat vaatteet ovat arvokasta raaka-ainetta eivätkä kuulu roskien joukkoon. Tämän vuoksi meillä PO.P Repairs –korjauspalvelu.

Jotta rikki menneet, mutta käyttökelpoiset vaatteet saataisiin takaisin käyttöön korjaamalla, meillä on PO.P Repairs –korjauspalvelu. Lanseerauksen jälkeen olemme pidentäneet päivittäin keskimäärin 6 ulkovaatteen elämää.

 

PO.P Repairs –korjauspalvelun piirissä korjaamme ulkovaatteitamme omakustannushintaan, riippumatta vaatteen iästä. Näin vaatteen käyttöikä pitenee, se voidaan antaa tai myydä eteenpäin. Tervetuloa lähimpään PO.P-myymälääsi, niin autamme sinua pidentämään rakkaan ulkovaatteen käyttöikää!

Hinta

VIP-jäsenemme saavat yhden ilmaisen korjauksen vuodessa ja muut korjaukset teemme omakustannushintaan. PO.P+ klubin jäsenille sekä muille asiakkaille tarjoamme korjausta omakustannushintaan. Omakustannushinta muodostuu korjauksen ja tarvittavien varaosien mukaan. Käy lähimmässä myymälässäsi, niin henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.

Nämä sisältyvät PO.P Repairsiin

Korjaamme kaikki PO.P-ulkovaatteet niiden iästä riippumatta, edellyttäen, että kyseinen korjaus sisältyy palveluumme. Korjaamme kaikenlaiset ulkovaatteet lukuun ottamatta kuravaatteita, koska niiden korjaamisessa ei päästä tarpeeksi hyvään lopputulokseen. Palveluun sisältyviä korjauksia ovat vetoketjun tai sen osien vaihtaminen, paikkalappujen silittäminen ja nappien tai nepparien kiinnittäminen. Muissa korjauksissa liikkeen henkilökunta arvioi tapauskohtaisesti, pystyykö vaatteen korjaamaan niin, että siitä tulee vielä käyttökelpoinen..

  • Vaate korjataan myymälässä tai ompelija tai suutari korjaa sen.
  • Käytämme PO.P:n omia alkuperäisvaraosia mahdollisimman usein, ja varaosat ovat siinä tapauksessa ilmaisia palvelun käyttäjälle. Kun varaosat tulevat ompelijalta, maksat omakustannushinnan.
  • Meillä on tiukka lapsiturvallisuuskäytäntö, minkä vuoksi emme vaihda nappeja ja neppareita 0–3-vuotiaiden lasten vaatteisiin (koot 44–104 cm).
  • Pesethän vaatteen ennen kuin tuot sen korjattavaksi. Otamme vastaan vain puhtaita vaatteita.

Ennen kuin tulet myymälään vaatteen kanssa

Joskus saattaa tuntua, että vetoketjussa on vikaa, vaikka oikeasti kyseessä on vain esimerkiksi kivi tai pinttynyt lika. Tässä muutamia vinkkejä kokeiltavaksi ennen kuin tulet myymälään vaatteesi kanssa:

  • Kokeile huuhtoa vetoketjua, jotta saat pois mahdollisen lian ja testaa, alkaako se taas toimia.
  • Voitele jäykkää vetoketjua vahakynttilällä/lämpökynttilällä.
  • Harjaa pois mahdolliset kivet tai sora vetoketjusta kynsiharjalla.
  • Jos vetoketju aaltoilee, kun se on kiinni, se johtuu usein siitä, että vedin on liian väljä. Purista hieman vetimen molempia päitä pihdeillä, niin tämä aaltoilu yleensä häviää.

 

Korjaa napit!

Korjaamme farkkujen irronneet napit! Turvallisuussyistä tämä koskee vain farkkuja koosta 110 cm ylöspäin.

 

Korjaa itse

Onko sinulla useita rikkinäisiä vaatteita? Tässä muutamia vinkkejä, miten voit tehdä helpompia korjauksia itse, mikä on sekä taloudellista että kestävää. 

 

Korjaustuotteet

Tästä voit ostaa tuotteitamme, jotka auttavat sinua korjaamaan itse vaatteita!

 

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai myymälääsi, jos sinulla on kysyttävää.