Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Pelastakaa lapset

Kaikilla lapsilla on oltava oikeus tulevaisuuteen. Olemme ylpeitä, että Pelastakaa Lapset järjestön yhteistyökumppanina meillä on mahdollisuus tukea heidän tärkeää työtään hädänalaisten lasten auttamiseksi.

Tietoa yhteistyöstä

Polarn O. Pyret on vuodesta 2018 lähtien tehnyt yhteistyötä Pelastakaa lapset -järjestön kanssa. Järjestön tavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsia saisi turvallisen lapsuuden. Pelastakaa Lapset auttaa lapsia Suomessa ja ympäri maailmaa saamaan hyvän alun elämään, suojelee heitä väkivallalta ja hyväksikäytöltä sekä mahdollistaa koulunkäynnin. Vuonna 2018 Pelastakaa Lasten apu tavoitti suoraan melkein 3 miljoonaa lasta tarjoten heille suojan ja turvan välittömältä vaaralta. Epäsuorasti Pelastakaa Lapset -järjestön toimet saavuttivat noin 10 miljoonaa lasta.

Alta voit lukea lisää yhteistyöstämme sekä siitä, miten voit itse olla avuksi, jotta Pelastakaa Lapset voi jatkaa tärkeää työtään, jotta kaikilla lapsilla olisi oikeus kasvaa vahvoiksi aikuisiksi, jotka tuntevat olevansa turvassa.

 

Lahjoitamme voiton

Ostoskassit ovat maksullisia myymälöissämme ja lahjoitamme niiden myynnistä saadun tuoton Pelastakaa Lapset -järjestön toimintaan.

 

Osta t-paita – auta muita lapsia

Kun ostat kauniin ”Choose kind” -t-paitamme, 2 € menee suoraan Pelastakaa Lapset ‑järjestön työhön heikommassa asemassa olevien lasten hyväksi.2 euroa riittää esimerkiksi johonkin seuraavista:

• Yhdet talvikengät yhdelle alle 12-vuotiaalle lapselle.
• Kolme paria paksuja sukkia yhdelle lapselle Syyriassa.
• Kuukauden vedet yhdelle koululaiselle Somaliassa.
• Lääkkeet kymmenelle eteläsudanilaiselle lapselle, jolla on malariatartunta.

 

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Antamalla säännöllisesti rahaa olet mukana auttamassa ja suojelemassa lapsia eri puolilla maailmaa. Lue lisää Pelastakaa Lapset -järjestöstä ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi täällä.

 

Kiitos, että autat meitä auttamaan.

Auta lapsiperheitä korona-aikana

Arkemme on mullistunut. Useat lapsiperheet ovat joutuneet ahdinkoon koronavirustilanteen takia. Hätä on suuri koronaepidemian vuoksi taloudelliseen ahdinkoon joutuneilla lapsiperheillä. Henkinen jaksaminen on myös monilla koetuksella ja tällä voi olla arvaamattomat vaikutukset lasten elämässä pitkälle tulevaisuuteen. Yhä useampi lapsi kärsii ja heidän asemansa on vaarassa heikentyä. Pelastakaa Lapset ry:n työ ei ole pysähtynyt. He auttavat ja suojelevat lapsia yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tule sinäkin mukaan ja auta ahdingossa olevia lapsia!