Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Lapsiturvallisuus

Meille turvalliset ominaisuudet ovat yhtä tärkeitä kuin vaatteiden materiaalit, ja meillä on nollatoleranssi lapsiturvallisuuteen liittyvien myynnistä poisvetojen suhteen. Siksi keskitymme teknisiin ratkaisuihin, jotka minimoivat mahdollisia riskejä ja on suunniteltu erityisesti lapsille.

Voit olla huoletta, sillä teemme vaatteillemme aina riskiarvion varmistaaksemme, että ne vastaavat lapsiturvallisuutta koskevia vaatimuksiamme, jotka ovat usein tiukempia kuin laissa vaaditaan. Täältä löydät esimerkkejä lapsiturvallisuutta parantavista vaatteiden ominaisuuksista:

 

Lippalakit ilman metallisolkia
Lippalakeissamme ei ole koskaan metallisolkea takana, koska sellaisessa on usein terävät reunat, jotka voivat hangata lapsen pehmeää ihoa.

 

Kiristysnauha sisäpuolella
Takkimme kiristetään sisäpuolelta – kiristysnauha ei roiku vaatteen ulkopuolella, jottei se tarttuisi mihinkään kiinni.

 

Kaulureita kaulahuivien sijaan
Turvallisuussyistä olemme päättäneet valmistaa vain tiiviisti kaulan ympärille tulevia kaulureita pitkien kaulahuivien sijaan, jotka voivat helposti jäädä kiinni jonnekin.

 

Heijastimet näkyvät joka suunnasta
Ulkovaatteissamme on aina näkyvät 360 asteen heijastimet, jotta lapset näkyisivät kunnolla pimeässä.

 

Irrotettavat huput
Lasten takeissa ja huppareissa koosta 80 alkaen on aina irrotettavat huput, jotta ne irtoavat tarttuessaan johonkin.

 

Hengittävä huppu
Pienimpien lasten vaatteiden huppu ja etuosa eivät ole tuulenpitäviä, sillä pienten lasten voi olla vaikea hengittää tuulenpitävän kankaan läpi, jos se joutuu kasvojen päälle.