Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
PO.P Care Initiatives

Pelastakaa Lapset

TunnisteetPelastakaa Lapset, Liity kuukausilahjoittajaksi

Lue artikkeli

Kaikilla lapsilla on oltava oikeus tulevaisuuteen. Olemme ylpeitä, että Pelastakaa Lapset -järjestön yhteistyökumppanina meillä on mahdollisuus tukea heidän tärkeää työtään hädänalaisten lasten auttamiseksi.

Tietoa yhteistyöstä

Polarn O. Pyret on vuodesta 2018 lähtien tehnyt yhteistyötä Pelastakaa lapset -järjestön kanssa. Järjestön tavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsi saisi turvallisen lapsuuden. Pelastakaa Lapset auttaa lapsia Suomessa ja ympäri maailmaa saamaan hyvän alun elämään, suojelee heitä väkivallalta ja hyväksikäytöltä sekä mahdollistaa koulunkäynnin. Vuonna 2020 Pelastakaa Lasten työ tavoitti 44,9 miljoonaa lasta maailmanlaajuisesti. Pelastakaa Lapset tavoitti työllään myös 38,4 miljoonaa aikuista, jotka vaikuttavat monin eri tavoin lasten elämään muun muassa vanhempina, huoltajina, opettajina, sosiaalityöntekijöinä ja terveydenhuollon ammattilaisina. Pelastakaa Lasten työ keskittyy kaikista syrjäytyneimpien lasten auttamiseen, mutta jotta työ olisi mahdollisimman tehokasta, autetaan sekä lapsia että aikuisia. Turvalliset aikuiset auttavat lapsia tuntemaan olonsa turvalliseksi, ja turvallisista lapsista tulee turvallisia aikuisia.

Alta voit lukea yhteistyöstä lisää, ja siitä, miten voit itse vaikuttaa siihen, että Pelastakaa Lapset voi jatkaa tärkeää työtään, jotta kaikkien lapsien oikeus kasvaa vahvaksi ja varmaksi yksilöksi voisi toteutua.

 

Lahjoitamme voiton

Ostoskassit ovat maksullisia myymälöissämme ja lahjoitamme niiden myynnistä saadun tuoton Pelastakaa Lapset -järjestön toimintaan.

KURKISTA MALLISTOON!

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi
Antamalla säännöllisesti rahaa olet mukana auttamassa ja suojelemassa lapsia eri puolilla maailmaa. Lue lisää Pelastakaa Lapset -järjestöstä ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi:
https://www.pelastakaalapset.fi/ajankohtaista/kampanjat/tule-kuukausilahjoittajaksi/

Kiitos, että autat meitä auttamaan! ♥

 

7,5 miljoonaa ukrainalaista lasta ovat vaarassa

Ukrainan lapset tarvitsevat apuamme. Sadattuhannet perheet ovat joutuneet pakenemaan ja jättämään kotinsa. Moni ukrainalainen lapsi on viime päivinä menettänyt kaiken tutun ja turvallisen. Pelastakaa Lapset Ry on paikalla Ukrainassa auttamassa.

Apusi on nyt elintärkeää. Lahjoita ja auta Ukrainan lapsia. Lue lisää Pelastakaa Lapset Ry:n sivuilta.