Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

Pue lapsesi oikein talvella

Lue artikkeli

Oletko epävarma siitä, miten lapsi pitäisi pukea talvella? Olemme koonneet tähän oppaaseen kaikki parhaat lasten talvivaatteisiin liittyvät vinkit. Kun puet lapsen oikein, hän pysyy lämpimänä, kuivana ja iloisena koko talven säästä riippumatta!

Lapsi tarvitsee vaatteita, joita voi mukauttaa sään, tuulen ja aktiviteettien mukaan. Kerrospukeutumisen avulla lapsesi on valmis kaikkiin olosuhteisiin! Kerrospukeutuminen perustuu kolmeen kerrokseen:

  • Kerroksen 1 - ihoa vasten tulevat vaatteet, jotka pitävät vartalon kuivana. Suosittelemme pehmeää ja lämmintä villakerrastoa, joka imee kosteutta ja siirtää sitä pois iholta.

  • Kerroksen 2 - oikein kylmällä säällä kannattaa käyttää välikerrosta, joka pitää kehon lämpimänä. Suosittelemme lämmintä villafroteeta, stretchfleeceä tai tavallista fleeceä.

  • Kerroksen 3 - ulommainen kerros lämmittää ja suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta. Suosittelemme tuulen- ja vedenpitävää takkia ja toppahousuja tai haalaria kevyellä ja joustavalla vuorella, jossa lapsi voi leikkiä vapaasti.

  • Asusteet - hieman paksumpi ja tuulenpitävä talvipipo on mukava oikein kylmällä säällä. Ohuet villalapaset tai -sormikkaat tuovat tarvittaessa ekstra-lämpöä, kun puet ne toppahanskojen alle. Kaulaan suosittelemme pehmeää villa- tai fleecekauluria.

Lämmittävät tekniset ulkovaatteet

PO.P WeatherPRO® -merkityt tekniset ulkovaatteet täyttävät kaikki vaatimuksemme talvivaatteille. Ne ovat kestäviä vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia.

Täältä löydät kaikki PO.P WeatherPRO®-merkityt ulkovaatteet.

Psst...

Voi olla vaikea tietää, mitä kaikkea pitää huomioida kylmemmällä säällä, jos edessä on esikoisen ensimmäinen talvi. Täältä voit lukea lisää vauvan pukemisesta talvella ja oppia kerrospukeutumisesta.

Täältä voit lukea lisää vauvan pukemisesta talvella