Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Inspiraatio

Tiimi testaa aikuisten villavaatteet

Tunnisteetvillavaatteet, aikuinen, testata, Kerrospukeutumisen

Lue artikkeli

Joskus luova tiimimme joutuu melkoisiin seikkailuihin työtehtäviensä takia. Matka Ruotsin pohjoisimpiin osiin oli tällainen hetki, ja tietysti heidän piti olla yhtä hyvin pukeutuneita kuin lapset, joita kuvattiin. Niinpä tiimi päätti kokeilla uusia aikuisille tarkoitettuja villavaatteitamme. Katsotaanpa kuinka kävi – läpäisikö villa testin? Ja onnistuivatko kuvat?

Tehtävä

Tiimi lähti Kiirunaan kuvaamaan tähän mennessä lämpimintä mallistoamme – PO.P ON ADVENTURE – joka on kylmimpiin talviseikkailuihin tarkoitettu vaatemallisto. Matkan ajankohta oli kevättalvella. Kuvauspäivät saattoivat venyä ajoittain pitkiksi ja lisäksi ne oli vietettävä ulkona, tiimin oli pukeuduttava kunnolla. Onneksi ensimmäiset aikuisten villavaatteet olivat juuri saapuneet ja niitä riitti koko tiimille! 

”Kun kuvaamme mallistojamme, haluamme tehdä sen kunnolla. Jos vaatteet on suunniteltu talviseikkailuihin, ne kuvataan ulkona lumessa. Ja kyllä, silloin kaikkien tiimin jäsenten on pukeuduttava sen mukaisesti...” /Ami 

Kun kuvaamme mallistojamme, haluamme tehdä sen kunnolla.

Ami

Villa, luonnon oma supermateriaali

Villa on todellinen supermateriaali. Se tuntuu pehmeältä ja mukavalta kehoa vasten, hengittää hyvin, auttaa säätelemään kehon lämpötilaa ja siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta. Näin villa lämmittää myös kastuessaan, joten se sopii täydellisesti lähimmäksi ihoa niin rauhallisina kuin aktiivisinakin päivinä. Lisäksi se on antibakteerinen, joten sitä ei tarvitse pestä niin usein. 

”Olen aina ollut kateellinen lasteni mukavista villakerrastoista. Nyt kun olen itse käyttänyt sellaista useita päiviä, voin todeta olleeni oikeassa. Huomasin selvästi eron käyttäessäni villavaatteita kerroksina 1 ja 2 puuvillan tai polyesterin sijaan.” /Karin

Huomasin selvästi eron käyttäessäni villavaatteita kerroksina 1 ja 2 puuvillan tai polyesterin sijaan

Karin

Villavaatteemme aikuisille

Aikuisten villavaatemallistossamme on ohuita vaatteita, housuja ja paitoja, jotka toimivat täydellisesti pehmeänä ja mukavana kerroksena 1 lähimpänä ihoa, sekä villatakki ja housut paksua villafroteeta, jotka lämmittävöt hyvin kerroksina 2 suojaavan ulkovaatekerroksen alla.  

Päätimme alkaa valmistaa pehmeitä villavaatteita myös aikuisille, sillä kysyntä oli suurta. Aikuisilla on tietenkin oltava samat mahdollisuudet pukeutua fiksusti ja mukavasti kylmällä säällä – leikeistä ja seikkailuista tulee paljon hauskempia, kun on pukeutunut oikein! 

Koko tiimin suosikki 

Se yksityiskohdista, nyt takaisin tiimiin ja tehtävään Kiirunassa. Mitä mieltä he olivat? Läpäisivätkö villavaatteet testin? Mikä oli parasta seikkailussa pohjoisessa?    
 
Kysytäänpä ensin Karinilta. Hän on yksi graafisista suunnittelijoistamme, joka kuvaa myös materiaalia kulissien takana ja videoita: 

Villavaatteemme ovat todella mahtavia!

Karin

”Villavaatteemme ovat todella mahtavia! Olimme ulkona aikaisesta aamusta myöhään iltapäivään vaihtelevassa säässä – sekä kunnon sateessa että kirkkaassa auringonpaisteessa. Meillä oli lämpimät ulkovaatteet, joita tarvittiin pitkillä moottorikelkkaretkillä. Mutta kun aurinko paistoi ja leikimme lumessa lasten kanssa, meillä oli joskus hieman liian lämmin. Silloin oli kiva, kun vaate ei tuntunut kostealta ihoa vasten.”
 
Toistaiseksi kaikki hyvin. Mitä mieltä luovajohtajamme Ami oli? 
 
”Minun tulee helposti kylmä, joten käytin sekä ohutta villaa kerroksena 1 että paksumpaa villafroteeta kerroksena 2. Mielestäni ne olivat ihania ja käteviä! Tiesin, että minun piti selviytyä kylmistä moottorikelkka-ajeluista, kunnon sateesta, leikkimisestä lasten kanssa, paikallaan odottelusta sekä hetkistä teltassamme pelkissä villavaatteissa. Täytyy sanoa, että olin erittäin tyytyväinen valintaani.”
 
Hurraa! Sekä tiimimme että villavaatteemme siis läpäisivät testin. Täältä näet tarkemmin, mitä heillä oli päällään.

Aikuisten windfleece ja sen talviversio

Myös windfleece on huippusuosittu tuottemme. Monipuolinen, useaan vuodenaikaan sopiva takki on sekä tuulenpitävä että vettähylkivä. Se on kätevä ja mukava pukea suojaavaksi kerrokseksi 3 vaihtelevassa kevät- ja syyssäässä tai viileinä kesäpäivinä. Se on myös lasten suosikki, jota monet aikuiset kyselivät.  

PO.P ON ADVENTURE -mallistossa on hybriditakki, joka on samaa mallia kuin windfleece, mutta jossa on lämmittävä pileevuori rinnassa ja selässä. Takki sopii täydellisesti kerrokseksi 2 erittäin kylminä ja pitkinä päivinä ulkona tai kerrokseksi 3 lämpimimpinä vuodenaikoina. Eikö olekin mahtavaa?