Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Tutustu Polarn O. Pyretin vastuullisuustyöhön

Tutustu Polarn O. Pyretin vastuullisuustyöhön

Toimintamme lähtökohtaa on aina ollut, ja tulee aina olemaan lasten paras. Olemme aina perustamisvuodestamme 1976 lähtien pyrkineet valmistamaan vaatteita vastuullisella tavalla. Vaatteidemme tulee myös kestää kulutusta ja pesua ja tarpeen vaatiessa niitä tulee voida korjata. Kun uusien vaatteiden ostotarve vähenee, maapallon jo ennestään niukat resurssit säästyvät. Tavoitteenamme on myös aina valmistaa vaatteet mahdollisimman vastuullisesti, jotka läpäisevät laatuvaatimuksemme.

Vastuullistyömme vuosien aikana

Tavoitteemme 2020 mennessä

Kevät 2020 Käyttämämme puuvilla on 100% ekologista.

Kevät 2020 Vähintään puolet puuvilla tuotteistamme on, GOTS-sertifioituja.

Kevät 2020 Kaikki puuvilla tuotteemme kokoon 80 cm asti, on GOTS-sertifioituja. *

 

Vaatteillamme on paljon kysyntää kirpputorilla – se osoittaa, että valmistamme kestäviä vaatteita. Tavoitteenamme on, että jokainen valmistamamme vaate kestää kolmen lapsen käytön. Nykyisin 51% kaikista myymistämme vastasyntyneiden vaatteista siirtyy eteenpäin kolmelle tai useammalle lapselle.**


Kun valmistamamme vaate on jäänyt ensimmäiselle käyttäjälleen pieneksi, tulisi vaatteen olla niin hyvässä kunnossa, että asiakkaamme haluaa antaa vaatteen eteenpäin seuraavalle lapselle. Toivomme, että kaikki vaatteemme kierrätetään tulevaisuudessa tällä tavalla.

 

* Ei koske ulkovaateasusteita ja sukkia.

**Lähde: Polarn O. Pyretin asiakastutkimus, tammikuu 2017

 

Olemme ylpeitä...

Olemme ylpeitä kestävää kehitystä koskevasta työstämme, mutta emme ole vielä täysin tyytyväisiä. Kunnianhimomme nousee sitä mukaa, kun ympäristöasiat kehittyvät ja uusia mahdollisuuksia ilmenee. Etenemme askel askeleelta parempaan suuntaan. Olemme asettaneet vuodelle 2020 muutamia tavoitteita.