Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Näin Mikki-merkkimme sai alkunsa

Monet asiakkaamme muistavat 70-luvun suosittujen PO.P-vaatteiden Mikki Hiiri -merkin. Merkki tekee vihdoinkin paluun uudessa Disney-mallistossamme. Sukellamme nyt syvälle historiaan ja kerromme, miten rakastettu Disney-hahmo päätyi vaatteisiimme!

Kun Polarn O. Pyret perustettiin vuonna 1976, syntyi ajatus käyttää pientä Mikki Hiiri -logoa kaikissa vaatteissa - suosittu klassikkohahmo vetosi niin lapsiin kuin aikuisiinkin. Lupa käyttää Disney-hahmoja ei heltiä helpolla, mutta lähetettyämme käsin kirjoitetun kirjeen (siihen aikaan ei ollut muuta vaihtoehtoa) Walt Disneylle, saimme luvan käyttää rakastetun hiiren kuvaa merkissämme.

Pesuohjeemme ja vaatteemme näyttivät tältä 70-luvulla, kun Mikki-merkkimme lanseerattiin!

Suuri menestys
Malliston menestys oli suuri. Monet muistelevatkin kaihoisasti lapsuutensa rakkaita ”Mikki-vaatteita”. Ne ovat klassikoita, jotka ovat kestäneet sukupolvelta toiselle. Itse asiassa vaatteista tuli niin suosittuja, että lopulta oma piirtäjämme sai Disneyltä luvan piirtää Mikin vaatteidemme lisäksi myös pesuohjeisiin ja mainoksiin.
Mikki Hiiri -logo, suosittu klassikkohahmo suosituissa vaatteissamme

 

Iloinen jälleennäkeminen
Mikki Hiiri ja useat muut merkin lanseerauksen aikaan ajankohtaiset klassikko Disney-hahmot tekevät vihdoinkin paluun uudessa Disney-mallistossamme. Samoin kun Polarn O. Pyretin perustamisvuonna, ovat tämänkin malliston vaatteet valmistettu pehmeistä materiaaleista, ne on suunniteltu kestämään rakkautta ja pesua ja ne voidaan antaa eteenpäin ensimmäiseltä käyttäjältä seuraavalle.Tässä on Disney-mallistomme!

Suosittu Mikki Hiiri -merkki tekee nyt paluun ja mukana ovat myös Mikki Hiiren ystävät, jotka ovat asiakkaillemme erityisen tuttuja.

Kaikissa vaatteissa on nostalginen Mikki Hiiri -merkki, joka on täsmälleen samanlainen kuin vuonna 1976. Tämä jälleennäkeminen on varmasti iloinen!


Katso koko mallisto täältä!