Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Näin Mikki-merkkimme sai alkunsa

Näin Mikki-merkkimme sai alkunsa

Monet asiakkaamme muistavat 70-luvun suosittujen PO.P-vaatteiden Mikki Hiiri -merkin. Merkki tekee vihdoinkin paluun uudessa Disney-mallistossamme. Sukellamme nyt syvälle historiaan ja kerromme, miten rakastettu Disney-hahmo päätyi vaatteisiimme!

Kun Polarn O. Pyret perustettiin vuonna 1976, syntyi ajatus käyttää pientä Mikki Hiiri -logoa kaikissa vaatteissa - suosittu klassikkohahmo vetosi niin lapsiin kuin aikuisiinkin. Lupa käyttää Disney-hahmoja ei heltiä helpolla, mutta lähetettyämme käsin kirjoitetun kirjeen (siihen aikaan ei ollut muuta vaihtoehtoa) Walt Disneylle, saimme luvan käyttää rakastetun hiiren kuvaa merkissämme.

Disney Collection

Pesuohjeemme ja vaatteemme näyttivät tältä 70-luvulla, kun Mikki-merkkimme lanseerattiin!

Suuri menestys
Malliston menestys oli suuri. Monet muistelevatkin kaihoisasti lapsuutensa rakkaita ”Mikki-vaatteita”. Ne ovat klassikoita, jotka ovat kestäneet sukupolvelta toiselle. Itse asiassa vaatteista tuli niin suosittuja, että lopulta oma piirtäjämme sai Disneyltä luvan piirtää Mikin vaatteidemme lisäksi myös pesuohjeisiin ja mainoksiin.Disney Collection


Mikki Hiiri -logo, suosittu klassikkohahmo suosituissa vaatteissamme

 

Iloinen jälleennäkeminen
Mikki Hiiri ja useat muut merkin lanseerauksen aikaan ajankohtaiset klassikko Disney-hahmot tekevät vihdoinkin paluun uudessa Disney-mallistossamme. Samoin kun Polarn O. Pyretin perustamisvuonna, ovat tämänkin malliston vaatteet valmistettu pehmeistä materiaaleista, ne on suunniteltu kestämään rakkautta ja pesua ja ne voidaan antaa eteenpäin ensimmäiseltä käyttäjältä seuraavalle.Tässä on Disney-mallistomme!

Tiku & Taku, Baloo ja Robin Hood – suosittu Mikki Hiiri -merkki tekee nyt paluun ja mukana ovat myös Mikki Hiiren ystävät, jotka ovat asiakkaillemme erityisen tuttuja joulun ajan piirretyistä.

Kaikissa vaatteissa on nostalginen Mikki Hiiri -merkki, joka on täsmälleen samanlainen kuin vuonna 1976. Tämä jälleennäkeminen on varmasti iloinen!


Katso koko mallisto täältä!