Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Päiväkotilaisen vaatetusopas

Hyödynsimme 40 vuoden ajalta kertynyttä kokemustamme lastenvaatteista ja loimme käyttöösi muistilistan pienen päiväkotilaisen pukemiseen.

Parhaat vaatteet ulkoleikkeihin 

Ulkovaatemuistilistamme tärkeimpiä avaintuotteita ovat vedenpitävät kuorivaatteet, sillä kun kuorikerros on kunnossa, niin ulkoleikit maistuvat säällä kuin säällä. Kuorivaatteiden tärkein tehtävä on suojata kovilta sääolosuhteilta, jotta lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä säässä kuin säässä – ja valmiina kaikkiin päiväkodin leikkeihin. Kuorivaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO, on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, jonka vesipilariarvo on vähintään 12 000 mm. Tämä tarkoittaa, että ne kestävät sadetta ja koiranilmaa erinomaisesti. Lue lisää WeatherPro-vaatteistamme täältä. 


Huomaathan, että talven pakkasten iskiessä kuorivaatteet on hyvä vaihtaa lämpöisiin toppavaatteisiin sekä polyesterikerrokset pehmoiseen merinovillaan. Ja mikä parasta - meidän laatulupauksemme on, että ulkovaatteemme kestävät erinomaisesti paitsi pohjoisia sääolosuhteita niin myös käyttöä ja kulutusta. 

Varavaatteet päiväkotiin

Ulkovaatteiden lisäksi päiväkotiin tulee pakata myös monenlaisia sisävaatteita ja asusteita. Monen päiväkotilaisen vaatelokerosta löytyy myös varavaatteita, sillä päiväkotiarjessa sattuu ja tapahtuu välillä myös vahinkoja. Kokosimme muutamia vinkkejä, joiden avulla kokoat toimivan vaatepaketin omalle pienelle päiväkotilaisellesi. Pese oikein vaatteiden käyttöiän pidentämiseksi ja niiden ympäristövaikutuksen vähentämiseksi. Katso pesuopas!

 

Pehmeät kerrokset: 
Suosi pehmeitä vaatteita, jotka sopivat niin sisäleikkeihin kuin puettavaksi ulkovaatteiden alle. Parhaita materiaaleja päiväkotilaisen arkeen ovat helppohoitoiset college, veluuri sekä trikoo. 

 

Jarrusukat: 
Päiväkotiarjen vauhdikkaisiin käänteisiin suosittelemme sukkavalinnaksi jarrusukkia tai -sukkahousuja, jotka ovat molemmat todellisia Polarn O. Pyret klassikkoita: vuodesta toiseen saamme asiakkailtamme kiitosta jarrusukkiemme ja -sukkahousujemme erityisestä laadusta sekä kulutuksenkestosta. Vaikka päiväkodin lattiat olisivat toisinaan kylmät, niin se ei menoa haittaa - käyttäjäpalautteen perusteella olemme saaneet oppia, että jarrusukkamme pitävät myös varpaat lämpiminä. 

 

Mokkasiinit: 
Monen päiväkotilaisen repusta löytyvät myös sisätossut. Meidän versiomme sisätossuista ovat erityisen mukavat ja lämpöiset mokkasiinit, joiden nahkapohja pitää hyvin liukkaillakin lattioilla. 

 

HUOM! Ulkovaatteet vaativat lämpökäsittelyn pesun jälkeen, jotta niiden vedenhylkivyyskäsittely aktivoituu uudelleen. Lue lisää täältä!

Muistilista ulkovaatteille

- Kuoritakki 
- Windfleece
- Kuorihousut
- Sadevaatteet
- Kuorihanskat
- Sormikkaat
- Lapaset
- Hattu
- Aluskerrasto
- Villasukat
- Kumisaappaat 

 

Muistilista varavaatteille

- 2 pitkähihaista paitaa 
- 1 paksumpi paita 
- 2 t-paitaa 
- 2 trikoohousut 
- 1-2 collegehousut 
- 3 paria sukkahousuja/pitkiä kalsareita 
- 3 paria jarrusukkia 
- 1 pari mokkasiineja

Miten vaatteiden tulisi istuaKatso koko-opas täältä!