Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
PO.P REPAIRS

PO.P REPAIRS

Suomalaiset heittävät vuosittain roskiin asukasta kohden noin 13 kiloa vaatteita ja usein aivan turhaan. Monet rikkinäiset vaatteet voidaan nimittäin korjata ja käyttää uudelleen. Sitä varten meillä on PO.P Repairs -korjauspalvelu. Korjaamme PO.P-ulkovaatteet omakustannushintaan.

Valmistamme laadukkaita vaatteita, jotka kestävät pitkään ja usean lapsen leikit. Joskus kuitenkin sattuu ja tapahtuu, ja vaate menee rikki. PO.P Repairs korjauspalveluumme voit tuoda rikkoutuneen PO.P ulkovaatteen korjaukseen. Näin vaate saa lisää käyttövuosia ja säästämme ympäristöä yhdessä. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

PO.P Repairs

Korjauspalvelumme on ilmainen VIP-jäsenillemme sekä omakustannehintainen muille PO.P+ klubin jäsenille. Hinta riippuu siitä, mitä on korjattavana ja mitä varaosia korjaukseen käytetään. Kysy lisää lähimmästä myymälästäsi

 

Mitä palveluun kuuluu? 

Palvelu koskee Polarn O. Pyretin ulkovaatteita riippumatta niiden iästä. Korjaamme kaiken, minkä pystymme korjaamaan kestävästi. Paikkaamme repeämiä, vaihdamme neppareita, vaihdamme vetoketjuja tai niiden osia jne.

  • Osa korjauksista tehdään myymälässä, osa ompelijalla. Useimmat varaosat ovat alkuperäisiä PO.Pin tuotteissa käytettyjä osia.
  • Emme vaihda nappeja tai neppareita 0-3 vuotiaiden vaatteeisiin (koot 44-104 cm) turvallisuussyistä.
PO.P Repairs

Ennen korjautusta 

Välillä esim. vetoketju saattaa vaikuttaa rikkinäiseltä, mutta vika on korjattavissa helposti kotikonstein. Alla muutama vinkki, joita kannattaa kokeilla ennen tuotteen korjaukseen tuontia.

 

  • Vetoketjun ollessa jumissa, kannattaa ensin kokeilla sen huolellista puhdistamista. Huuhtele vetoketju juoksevan veden alla tai harjaa se huolellisesti esim. kynsiharjalla. Pienikin hiekanjyvä saattaa aiheuttaa vetoketjun jumiutumisen.
  • Vetoketjua voi myös hangata vahakynttilällä tai silikonisuihkeeseen kastetulla liinalla. Varo, ettei suihketta pääse itse kankaalle.

  • Mikäli vetoketju menee kiinni ollessaan mutkalle, saattaa vika olla löystyneessä vetoketjun lukko-osassa. Vedä lukko varovasti alas ja avaa se niin, että lukko on kiinni vain ketjun toisessa laidassa. Purista lukkoa varovasti pihdeillä ensin toiselta litteältä sivulta, sitten toiselta. Käännä lukko kyljelleen ja litistä sitä myös tässä suunnassa. Vie lukko vetoketjun alkupäähän ja sulje vetoketju. Jos ketju ei sulkeudu kunnolla, kiristä uudelleen tarvittaessa.

Korjaa napit!

Korjaamme farkkujen irronneet napit! Turvallisuussyistä tämä koskee vain farkkuja koosta 110 cm ylöspäin.

Tee se itse

Onko jokin vaate mennyt rikki? Täältä löydät korjaus- ja paikkausvinkkejä. Edullista sinulle, kestävää ympäristölle!

PO.P Repairs

Tiesitkö että...

Jos jokaista vaatetta käytettäisiin 3 kuukautta keskimääräistä pidempään, vähenisi vaatteen ympäristökuormitus 8 % ilmastovaikutuksen osalta sekä 10 % vedenkulutuksen osalta.

*Luvut Naturskyddsförening (Ruotsin luonnonsuojeluyhdistys)

 

Heräsikö kysymyksiä?

Alta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin koskien PO.P Repairs -palveluamme.

 

1. Mikä on PO.P Repairs?

Korjauspalvelumme on nimeltään PO.P Repairs. Autamme asiakkaitamme ulkovaatteiden korjaamisessa omakustannehintaan paikallisella ompelijalla. Korjaamme mm. vetoketjuja, reikiä, nappeja ja saumoja.

 

2. Mitkä tuotteet kuuluvat PO.P Repairsin piiriin?

Kaikki Polarn O. Pyretin ulkovaatteet, paitsi sadevaatteet, joista ei saa vedenpitäviä enää korjaamisen jälkeen.

 

3. Tarvitsenko kuitin vaatteista, jotka tuon korjaukseen?

Et, korjaukseen tuotavista vaatteista ei tarvitse olla kuittia.

 

4. Paljonko vaatteiden korjaaminen maksaa Polarn O. Pyretillä?

VIP-jäsenillemme korjauspalvelu on ilmainen, muille omakustannehintainen. Hinnat saattavat vaihdella myymälöittäin riippuen paikallisen ompelijan hinnoista. Saat lisää tietoa ja apua lähimmästä myymälästäsi.

 

5. Mistä tiedän, olenko VIP-jäsen?

Jäsentasosi näkyy Omilla Sivuilla osoitteessa polarnopyret.fi ja uutiskirjeessä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai kysyä lähimmästä myymälästäsi.

 

6. Voinko tuoda vaatteen korjattavaksi sen iästä riippumatta?

Kyllä. Korjaamme kaiken ikäisiä Polarn O. Pyretin ulkovaatteita.

 

7. Miksi korjaatte hyvinkin vanhoja tuotteita?

Ympäristöystävällisyys on meille erittäin tärkeä arvo. Haluamme, että tuotteitamme käytetään mahdollisimman pitkään. Tästä syystä korjaamme (mahdollisuuksien mukaan) vanhojakin tuotteita, jotta niistä saadaan vielä käyttökelpoisia.

 

8. Miten toimin, jos tuote, jonka haluan korjauttaa, on tilattu verkkokaupasta?

Voit tuoda vaatteen korjattavaksi lähimpään Polarn O. Pyret -myymälääsi.

 

9. Entä jos lähin myymälä on kaukana?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeemme kautta, niin autamme sinua.

 

10. Kauanko vaatteen korjaaminen kestää?

Korjausaika voi vaihdella riippuen korjauksesta ja ompelijan tilanteesta. Pyrimme hoitamaan korjaukset mahdollisimman pian. Yleensä se onnistuu viikon sisällä, mutta välillä korjauksessa saattaa kestää jopa kaksi viikkoa. Ota yhteyttä lähimpään myymälään, niin autamme sinua.

 

11. Voiko korjausta nopeuttaa maksusta?

Ei. Kaikki korjaukset hoidetaan aina mahdollisimman nopeasti.

 

12. Mitä vaatimuksia korjattaville tuotteille on?

Korjaamme vain Polarn O. Pyretin ulkovaatteita. Kuittia ei tarvitse olla. Tuote on tuotava korjaukseen pestynä ja sen vikojen on kuuluttava korjauspalvelun piiriin.

 

13. Koon 98 cm kuorihousujen reikäkuminauhasta on irronnut nappi. Voidaanko se korjata?

Turvallisuussyistä emme korjaa kokojen 44–104 cm (0–3-v.) vaatteita.

 

14. Voinko jättää jonkin muun tuotemerkin takin korjattavaksi?

Korjaamme ainoastaan Polarn O. Pyretin ulkovaatteita.

 

15. Mitä eroa on reklamaatiolla ja PO.P Repairsilla?

Kyseessä on reklamaatio, jos tuotteessa on ollut virhe jo alun perinkin. Tuote on reklamoitava kolmen vuoden sisällä. Lue lisää reklamaatioista täältä.

Jos tuote menee rikki käytössä, tarttuu esim. oksaan ja repeää tai vaatetta on käytetty jo useammalla lapsella usean vuoden ajan ja se on kulunut rikki, voidaan sen käyttöikää jatkaa PO.P Repairsin kautta korjaamalla.