Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Teknisiä ulkovaatteita pohjoismaiseen ilmastoon

Anna lapsen tutkia maailmaa PO.P WeatherPRO -merkityissä teknisissä ulkovaatteissa, jotka suojaavat, lämmittävät ja pitävät kuivana. Merkintä takaa, että vaatteissa on kaikki teknisiltä ulkovaatteilta vaatimamme ominaisuudet. Kuorivaatteemme ja vuorilliset ulkovaatteemme selviävät kaikista haasteista vuodenajasta ja aktiviteetista riippumatta.

Näissä kestävissä ulkovaatteissa lapset saavat olla lapsia.


Ulkovaatteen PO.P WeatherPRO® -merkintä on aina takuumme seuraavista ominaisuuksista: 

- Kestävyys vähintään 5 000 kierrosta, 180 grit, 12 kPa
- Vedenpitävän materiaalin vesipilariarvo vähintään 12 000
- Täysin teipatut saumat tekevät vaatteesta täysin vedenpitävän
- Tuulenpitävä materiaali suojaa tuulelta
- Hengittävyys vähintään 5 000 g/m2/24 h
- Vedenpitävyys BIONIC-FINISH® ECO -kyllästeellä, jossa ei käytetä PFAS-yhdisteitä
- Primaloft-vuori kaikissa vuorillisissa vaatteissa 
- Muotoillut polviosat ja hihat takaavat hyvän istuvuuden ja liikkuvuuden
- 3M-heijastinnauhat 360 asteen näkyvyydellä
- Irrotettava huppu nepparikiinnityksellä lisää turvallisuutta 

 
Täältä löydät kaikki ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO.

Kestävät ulkovaatteet

Testaamme kestävyyttä käyttämällä erittäin vaativaa menetelmää, jossa kangasta hangataan karkealla hiekkapaperilla – ikään kuin lapsi leikkisi ulkona erilaisilla pinnoilla. Kulutuksenkestävyys vähintään 5 000 kierrosta, 180 grit, 12 kPa. Monikäyttöiset PO.P WeatherPRO -vaatteet selviävät kaikista haasteista. Ne pitävät lapset iloisina, kuivina ja lämpiminä säällä kuin säällä!   

Vedenpitävät materiaalit

Ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, ovat valmistettu vedenpitävästä (vesipilariarvo vähintään 12 000) materiaalista. Lisäksi niissä on teipatut saumat, joten lapsi voi kirjaimellisesti istua vesilätäkössä kastumatta.

Hengittää ja pitää kuivana

Vauhdikkaista leikeistä pitäville aktiivisille lapsille on tärkeää, että ulkovaatteet päästävät liian lämmön ulos. PO.P WeatherPRO -vaatteiden hengittävyys on vähintään 5 000 g/m2/24 h, mikä tarkoittaa, että lapset pysyvät lämpiminä mutta myös kuivina hikoillessaan.

Suojaa kylmältä tuulelta

PO.P WeatherPRO -vaatteet ovat aina tuulenpitäviä, mikä tarkoittaa, että vaate suojaa lasta tuulelta ja auttaa näin häntä pysymään lämpimänä. Sopii tuulisiin päiviin leikkipuistossa tai koulun pihalla!

 

Lämmittää

Kaikki vuorilliset PO.P WeatherPRO -vaatteet on myös topattu ohuella ja kevyellä Primaloft-vuorella, joka pitää lapsen kuivana ja lämpimänä viileässä.

40 vuoden kokemus

Polarn O. Pyret on lasten ulkovaatteiden asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella lasten pitämisestä kuivina ja lämpiminä säällä kuin säällä. Valmistamme vaatteita, jotka kestävät käyttöä pidempään – ja jotka voivat periytyä seuraaville ja vielä seuraavillekin lapsille. Monikäyttöisissä kuorivaatteissa ja vuorillisissa ulkovaatteissa, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, on kaikki tarvittavat tärkeät ominaisuudet, jotta lapsesi voi leikkiä vapaasti säällä kuin säällä. Voit aina luottaa siihen, että vaate, jossa on merkintä PO.P WeatherPRO®, täyttää kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta. 

Löydä oikea koko

Kun ulkovaatteet istuvat hyvin, kaikki ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Lue lisää haalarien ja ulkovaatteiden oikean koon valinnasta.