Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Polarn O. Pyretin Ski-kokoelma 2018-2019

Joustavia materiaaleja ja fiksuja, teknisiä ominaisuuksia – vaatteita, joissa on ilo liikkua koko pitkä päivä rinteessä. Täksi talveksi olemme suunnitelleet oman malliston puuterilumen & vauhdin täyteisiin päiviin!

Tarkkaan valitut materiaalit

Laskettelu ja lumilautailu asettavat vaatteille erilaisia vaatimuksia kuin arkipäiväiset talviulkoilut. Vartalon tulee päästä liikkumaan ja taipumaan rinteessä, ja siksi päälle tulee valikoida materiaaleja, jotka tuntuvat joustavilta ja jotka myötäilevät liikettä. Joustavuuden lisäksi olemme pitäneet mallistossamme huolta myös hankauksenkestävyydestä, sillä eniten kulutukselle alttiisiin kohtiin on lisätty vahvikkeet. 

Lasketteluvaatteidemme vedenpitävyys on saatu aikaan Bionic-Finish Eco -käsittelyllä

 

Huippuunsa hiottuja ominaisuuksia

Jos toppahousujen lahkeet eivät yllättäen mahdukaan uusien laskettelumonojen päälle, tai jos hissilippu on kadoksissa joka kerta, kun oma vuoro hissijonossa koittaa, ei täydellinen talvipäivä rinteessä olekaan enää ehkä niin täydellinen. Lasketteluvaatteille on omat erityisvaatimuksensa ja olemme pyrkineet suunnittelutyössämme ottamaan ne kaikki huomioon. Lisäksi erikoismallistomme lasketteluvaatteet toimivat erinomaisesti yhdessä, mutta ovat käytettävissä myös erikseen!


Käyttämämme YKK-merkkiset vetoketjut ovat vedenpitäviä. Takin sisäpuolella on kätevä lumilukko, joka kiinnittyy helposti malliston lasketteluhousuihin neppareilla. Tarranauhalla säädettävissä lahkeensuissa on lumilukko varmistamassa, että lahkeet istuvat monojen päällä ja ettei lumi pääse lahkeen sisään. Toppahousujen takamus sekä polvet on vahvistettu, kuten myös lahkeiden suut ja reisien sisäosat, jotta housut kestävät erinomaisesti hankausta. Nämä ovat esimerkkejä ominaisuuksista, jotka tekevät tästä mallistosta ainutlaatuisen!

Uutta! Tuulen- ja vedenpitävä lasketteluhaalari, joka on erinomaisesti hengittävää materiaalia.

Tuotesivuilla on selostettuna jokaisen tuotteen toiminnalliset ominaisuudet.

Malliston tuotteet:

Laskettelutakki kahdessa eri värissä
Lasketteluhousut
Lasketteluhaalari

 

Katso koko mallisto täältä!