Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Polarn O. Pyretin rajoitettu Ski-kokoelma 2018-2019

Polarn O. Pyretin rajoitettu Ski-kokoelma 2018-2019

Kestävää materiaalia ja funktionaalisuutta, täydelliset ulkovaatteet rinteeseen. Olemme valmistaneet kokoelman, joka soveltuu vauhdikkaille lumentäyteisille päiville!

Tarkkaan valitut materiaalit

Laskettelu vaatii eri ominaisuuksia vaatteissa, kuin jokapäiväiset ulkovaatteet. Laskettelu vaatii liikkuvuutta ja ketteryyttä, minkä vuoksi myös vaatteiden tulee olla joustavia ja mukavia. Tämän vuoksi laskettelu-kokoelman materiaaleissa on juuri näitä ominaisuuksia, jotka takaavat helpon laskettelu kokemuksen. Olemme vahvistaneet helposti kuluvia kohtia, mikä tekee vaatteista entistä kestävempiä. 

Ski Collection

Lasketteluvaatteissamme on vettä hylkivä Bionic-Finish® Eco kyllästys.

Laskettelu-kokoelmassa kätetyt materiaalit ovat erittäin joustavaa ja mukauvtuvaa laatua. 

Pehmeä fleece kierrätetystä polyesterista lämmittää ihanasti välikerrastona. Aluskerrastona polyesteri kuivuu erittäin nopeasti, pitäen kehon lämpimänä. Löydät samasta kokoelmasta myös pipon, kypärähatun, sekä 100% pehmeän merinovillaisen kaulurin ja laskettelu sukat, Merinovilla on hengittävää materiaalia, joka pitää lämpimänä. 


Tarvittavat toiminnot 

Sitä saattaakin vasta lasketteluhissin jonotuksen yhteydessä tajuta, että laskettelu vaatteiden funktionaalisuus tarpeet ovat aivan eri kuin muilla tavallisilla funktionaalisilla vaatteilla. Lasketteluvaatteemme ovat älykkäitä itsekseen, sekä vielä alykkäämpiä yhdisteltynä! Kaikki YKK-vetoketjut (tunnettuja korkeasta laadustaan) ovat vedenkestäviä. Laskettelutakin irrotettavassa hupussa on tuulensuojaa antava ominaisuus. Laskettelu on helposti kiinnitettävissä lasketteluhousuihin. Housuissa on myös lumilukko, joka estää lumen ajautumista housujen lahkeista sisään. Lasketteluvaatteiden kangasta on vahvistettu polvien, takamuksen, sisäreisien ja alareunan saumojen kohdilta. Näitä toimintoja tulet kiittämään laskettelumäessä! 

Laskettelutakkimme ovat funktionaalisia! Laskettelytakeissamme on irrotettavat huput, lisätuulensuoja, ja fleecetakeissa pieni tasku hihassa.

Tuotesivuilla on selostettuna jokaisen tuotteen toiminnalliset ominaisuudet.

Kokoelmaan kuuluu:

Laskettelutakki 3 eri värissä 
Lasketteluhousut 
Fleecetakki
Polyesteri aluskerrasto
Merinovilla pipo 2 eri värissä 
Neulepipo 
Kypärähattu 
Kauluri 
Lasketteluhanskat 
Laskettelu sukat 

 

Limited Ski Collection!