Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Sen vuoksi pyrimme aina suojaamaan henkilötietosi parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä asiakirjassa esitetyssä tietosuojakäytännössä kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on.

Kun ostat tuotteita tai palveluja Polarn O. Pyretiltä, käsittelemme henkilötietojasi ennen muuta oston toteuttamiseksi ja kanssasi tehtyyn ostosopimukseen perustuvien velvoitteidemme täyttämiseksi. Jos olet asiakasklubimme jäsen, käsittelemme henkilötietojasi ennen muuta jäsenehdoissa mainittujen velvoitteidemme täyttämiseksi, kuten bonusten antamiseksi ostoistasi sekä kohdennettujen tarjousten ja tietojen lähettämiseksi sinulle ja käyttämillesi sosiaalisille kanaville.


Jäljempänä on yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi sekä siitä, miten sinä voit vaikuttaa niiden käsittelyyn. Kerromme lisäksi, onko tietojen ilmoittaminen välttämätöntä, mistä ne ovat peräisin sekä kenelle ja mihin siirrämme tietojasi.

 

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ - POLARN O. PYRET