Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Ehdot #yespolarnopyret

Meistä on erittäin mukavaa nähdä vaatteitamme käytössä ja pyydämme joskus lupaa jakaa näitä kuvia kanavissamme. Vastaamalla pyyntöömme hashtagilla #yespolarnopyret hyväksyt seuraavat: 


Annat Polarn O. Pyretille ei-yksinomaisen, tekijänpalkkiosta vapautetun, maailmanlaajuisen luvan käyttää kaikkia kuvia, joihin olet vastannut hashtagilla #yespolarnopyret (jäljempänä ”kuvat”), markkinoinnissaan ja/tai mainoksissaan, mukaan lukien verkkosivustot, uutiskirjeet, kuvastot, sähköpostiviestit ja muu asiakasviestintä, myymälämateriaalit ja muut markkinointitarkoitukset. 


Täten varmistat ja vakuutat, että (i) omistat kaikki oikeudet kuviisi, (ii) olet saanut luvan kaikilta mahdollisilta kuvissasi näkyviltä henkilöiltä luovuttaa oikeudet, eikä (iii) Polarn O. Pyretin käyttämät kuvasi riko minkään kolmannen osapuolen oikeuksia tai mitään lakia. 


Täten vapautat Polarn O. Pyretin kaikista velvoitteista maksaa sinulle kuviesi käytöstä ja niiden immateriaalioikeuksista edellä kuvattujen käyttötarkoitusten yhteydessä. Täten vapautat Polarn O. Pyretin vastuusta ja suostut korvaamaan Polarn O. Pyretille ja kaikille Polarn O. Pyretin puolesta toimiville henkilöille vahingot kaikista mahdollisista vaatimuksista, vaateista ja vastuuvelvollisuuksista, jotka liittyvät kuvien käyttöön edellä kuvatun mukaisesti niiden luonteesta riippumatta.

 

Kun lataamme Instagramiin kuvia merkinnällä #polarnopyret, teemme sen esitelläksemme asiakkaiden omia kuvia meidän vaatteistamme Instagramin omassa syötteessämme. Mahdollisesti kerättäviä henkilötietoja ovat nimi/profiilinimi, kuva/profiilikuva sekä IP-osoite. Henkilötiedot säilyvät sosiaalisessa mediassa. Säilytämme kuvaasi enintään 60 päivää sen jälkeen, kun se on poistettu sivultamme. Kuva poistetaan myös, jos peruutat suostumuksen Oikeusperuste: Suostumus. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi on tietosuojakäytännössämme.