Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Veneretki

KAIKKI VENERETKELLE

Kun pilvet vaihtuvat ja vesillä on tuulisia päiviä, suosittelemme toimivia kuorivaatteita, jotka pitävät tuulen ja sateen loitolla, mukavia uimavaatteita lapsille ja ohuita, lämpimiä merinovillavaatteita. Kaikki mitä tarvitset ihanaan veneretkeen.

Lue lisää
Rajaa
0 Artikla
Lajittele
Näytä 0/0 Tuotetta

Kaikki, mitä lapsesi tarvitsee seuraavaa venematkaa varten

Laita koko perhe valmiiksi tämän kesän meriretkille. Täältä löydät älykkäät ja pehmeät uimavaatteet vauvoille sekä toiminnalliset lasten uimavaatteet, joista tulee helposti kesän suosikkeja, sekä tuulenpitävät ja vedenpitävät kuorivaatteet, jotka turvaavat minkä tahansa venematkan. Vesillä sää vaihtuu usein nopeasti, mutta Stormy-kuorivaatteillamme olet valmis muuttuvaan säähän. Ne ovat täydellinen vaate, kun tarvitset hieman lisäsuojaa tuulelta ja sateelta. Ne ovat myös hengittäviä, joten ne toimivat yhtä hyvin kesällä kuin syksyllä ja keväällä. Helppo pukea ja riisua ja mukautua sään mukaan.

 

Lämpiminä päivinä tehtäville venematkoille, jolloin voitte käydä uimassa, meillä on vauvojen älykkäät uimapuvut, jotka ovat pehmeät ja mukavat ja joissa on joustava vyötärö ja kiristysnauha lahkeissa. Kaikki lasten ja vauvojen uimahousut ovat UPF 50 -suojattuja ja suojaavat 98 % auringolta. Meiltä löydät myös pehmeät froteekylpytakit, joissa voit kuivata itsesi uinnin jälkeen.