Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Haalarit

OIKEAN HAALARIN VALINTA VAUVALLE

Anna pikkuisillesi pehmeimmät ja mukavimmat vaatteet, joissa he voivat halailla ja kasvaa. Vauvan haalari on käytännöllinen ja mukava vaate vauvalle.

Lue lisää
Rajaa
29 Tuotetta
Lajittele
Näytä 29/29 Tuotetta

Mukavat vauvan haalarit halailuun ja leikkimiseen

Pehmeästä luomupuuvillasta valmistetut vauvan haalarimme ovat täydellisiä vastasyntyneelle vauvalle ensimmäisten kokemusten kokemiseen. Valikoimassamme on kaikkea mukavista collegehaalareista, joissa on pehmeä, harjattu sisäpinta, siisteihin, kuvioituihin ja söpöillä kuvioilla varustettuihin haalareihin. Kietaisukiinnikkeet tai vetoketjut helpottavat pikkuisen vaatteiden vaihtamista, ja vetoketjuissa on myös suojukset, jotka suojaavat vauvan herkkää ihoa hankautumiselta. Haalari on mukava pienelle vauvallesi, tai mikset valitsisi haalarimallia, jossa on alas taitettavat hihansuut - täydellinen nopeasti kasvaville pikkuisille. Viihtyisä huppu suojaa myös vauvan herkkää päätä.

 

Villahaalari on myös mukava välikerros takin tai haalarin alla talvella ja syksyllä. Villafroteehaalari siirtää tehokkaasti kosteutta ja pitää vauvan lämpimänä ja kuivana päällysvaatteen alla. Potkupuvut, haalarit ja söpöt, käytännölliset bodyt sopivat kaikkiin tilaisuuksiin, olipa kyse sitten halailusta, leikkimisestä tai maailman tutkimisesta. Voit myös lisätä siihen sopivia lisävarusteita, kuten käytännöllisiä hatut tai mukavia lapasia.