Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

COVID-19 – Tärkeää tietoa asiakkaillemme

 

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ja terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Vallitsevan poikkeuksellisen tilanteen vuoksi meidän tulee nyt pitää toisistamme entistä enemmän huolta. 


Polarn O. Pyretin Black Weekend

Me Polarn O. Pyretillä teemme kaikkemme, että tunnet olosi turvalliseksi asioidessasi myymälöissämme. Olemme päättäneet laajentaa Black Weekend -tarjouksemme useammalle päivälle, jotta sinulla on mahdollisuus tehdä ostoksia juuri sinulle sopivana aikana. Myymälämme ovat avoinna normaalisti, mutta vallitsevan poikkeuksellisen tilanteen vuoksi suosittelemme, että teet pääosin ostoksesi verkossa.

Noudatamme myymälätoiminnassamme tarkasti viranomaisten antamia ohjeita:

 

 • Työntekijämme pysyvät kotona, mikäli heillä on pieniäkään vilustumis- tai hengitystieoireita.

 • Kiinnitämme myymälöissämme erityistä huolellisuutta hygieniaan ja siisteyteen turvallisuuden varmistamiseksi. 
   
 • Minimoimme tartuntariskin poistamalla leikkipöydät myymälöistämme. 


 • Viranomaisten suosituksen mukaan, suosittelemme kasvomaskin käyttöä myymälässä asioidessasi.

 • Toivomme, että asioidessasi myymälässä otat huomioon muut asiakkaat ja henkilökuntamme ja pidät heihin vähintään 1,5 metrin etäisyyden. 


 • Mikäli myymälässämme on ruuhkaa, saatamme pyytää sinua odottamaan hetkisen myymälän ulkopuolella. Näin pystymme säilyttämään turvavälit.

 • Autathan lastasi vaatteiden sovituksessa myymälöissä – asiantunteva ja osaava myymälähenkilökuntamme auttaa sinua mielellään tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. 

 • Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin verkkokauppatilauksiin (pl. kotitoimitus) 


 • Pidennetty vaihto- ja palautusoikeus, voimassa 10.1. asti (lahjakuitilla vain vaihto-oikeus)

 

Tilaa tuotteet suoraan myymälästä — nouda myymälän ulkopuolelta tai sovi toimituksesta 
Verkkokauppamme palvelee sinua normaalisti, mutta halutessasi voit nyt myös poikkeuksellisesti tilata tuotteita suoraan myymälöistämme ja noutaa ne myymälän ulkopuolelta tai sopia toimituksesta postitse pakettiautomaattiin tai kotiin. Huom! Toimitusmaksu eri kuin verkkokaupassa. Myymälöidemme henkilökunta opastaa sinua tuotteiden valinnassa puhelimitse. Palvelu on saatavilla toistaiseksi. Etämaksuna tilauksissa toimii MobilePay ja Klarna In-Store. 

 

Myymälämme ovat auki normaalisti, voit tarkistaa lähimmän Polarn O. Pyret -myymäläsi aukioloajat täältä.

Tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme saat tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Jos tarvitset lisätietoa siitä, miten käsittelemme COVID-19-tilannetta tai miten se vaikuttaa tilaukseesi, voit lukea lisää täältä tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.   


Pidetään huolta toisistamme ❤

Päivitetty 23.11.2020 klo 11.00