Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

COVID-19 – Tärkeää tietoa asiakkaillemme

 

Tee ostoksia turvallisesti

 

Me Polarn O. Pyretillä teemme kaikkemme, että tunnet olosi turvalliseksi asioidessasi myymälöissämme. Noudatamme myymälätoiminnassamme tarkasti viranomaisten antamia ohjeita. Muistathan, että olet aina tervetullut tekemään ostoksia myös verkkokaupassamme. Tarjoamme ilmaisen toimituksen 50 euroa ylittäville ostoksille (pl. kotitoimitus).

 

Tämän poikkeuksellisen tilanteen myötä, haluamme tarjota asiakkaillemme myös mahdollisuuden tilata tuotteita suoraan myymälästämme. Lue lisää palvelusta alta. Myymälämme ovat auki normaalisti, voit tarkistaa lähimmän Polarn O. Pyret -myymäläsi aukioloajat täältä.

 

 

Tilaa tuotteet suoraan myymälästä — nouda myymälän ulkopuolelta tai sovi toimituksesta 

 

Näin se toimii:

1. Soita valitsemaasi myymälään ja kerro, mitä tuotteita haluaisit tilata. Mikäli valitsemassasi myymälässä ei ole tuotteista kokoa, selvitämme, missä myymälässä tuote olisi saatavilla.

 

2. Valitsemme yhdessä parhaimman toimitustavan ostoksillesi. Halutessasi voit noutaa tuotteet myymälän ulkopuolelta tai toimitamme ne sinulle postitse.

 

3. Maksat ostoksesi täysin etänä. Etämaksuna tilauksissa toimii MobilePay ja Klarna In-Store. Henkilökuntamme opastaa sinua maksun suorittamisessa.

 

Huom! Toimitusmaksu eri kuin verkkokaupassa. Toimitusmaksu myymälätilauksissa postin noutopisteeseen 4,90 €. Yli 50 € ostoksista ilmainen toimitus postin noutopisteeseen. Kotiinkuljetus 8,90 €. Toimitusaika 2-6 päivää.

Oulun myymälässämme eri toimitus- ja palautusmaksut, kysy lisää Oulun myymälästä.


Nouto- ja toimituspalvelun palautusehdot: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteiden palautus onnistuu helpoiten lähimmässä myymälässäsi. Mikäli et pääse hoitamaan palautusta myymälään, ole yhteydessä puhelimitse siihen myymälään, josta tilasit tuotteet. Huomioithan, että palautamme ainoastaan palauttamiesi tuotteiden hinnan. Alkuperäisiä postikuluja ei palauteta.

 

Noudatamme myymälätoiminnassamme tarkasti viranomaisten antamia ohjeita:

  • Työntekijämme pysyvät kotona, mikäli heillä on pieniäkään vilustumis- tai hengitystieoireita.

  • Kiinnitämme myymälöissämme erityistä huolellisuutta hygieniaan ja siisteyteen turvallisuuden varmistamiseksi.

  • Olemme asentaneet suojapleksit kassoillemme.

  • Löydät myymälöistämme käsidesitelineet ja suosittelemmekin sinua käyttämään käsidesiä tullessasi myymälään sekä poistuessasi myymälästä. 

  • Löydät myymälöistämme lattiatarrat, jotka osoittavat selkeästi turvavälin etenkin jonottaessasi kassalle.

  • Minimoimme tartuntariskin poistamalla leikkipöydät myymälöistämme. 

  • Viranomaisten suosituksen mukaan, suosittelemme kasvomaskin käyttöä myymälässä asioidessasi.

  • Toivomme, että asioidessasi myymälässä otat huomioon muut asiakkaat ja henkilökuntamme ja pidät heihin vähintään 2 metrin etäisyyden. 

  • Mikäli myymälässämme on ruuhkaa, saatamme pyytää sinua odottamaan hetkisen myymälän ulkopuolella. Näin pystymme säilyttämään turvavälit.

  • Autathan lastasi vaatteiden sovituksessa myymälöissä – asiantunteva ja osaava myymälähenkilökuntamme auttaa sinua mielellään tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. 

 

Tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme saat tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Jos tarvitset lisätietoa siitä, miten käsittelemme COVID-19-tilannetta tai miten se vaikuttaa tilaukseesi, voit lukea lisää täältä tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.   


Pidetään huolta toisistamme ❤

Päivitetty 19.5.2021 klo 17.02