Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

COVID-19 – Tärkeää tietoa asiakkaillemme

Me Polarn O. Pyretillä teemme kaikkemme, että tunnet olosi turvalliseksi asioidessasi myymälöissämme. Välitämme terveydestäsi ja turvallisuudestasi ja noudatamme siten myymälätoiminnassamme viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia:

  • Työntekijämme pysyvät kotona, mikäli heillä on pieniäkään vilustumis- tai hengitystieoireita.
  • Löydät myymälöistämme lattiatarrat, jotka osoittavat selkeästi turvavälin etenkin jonottaessasi kassalle.
  • Olemme asentaneet kassoille pleksit turvallisen asioinnin takaamiseksi
  • Löydät myymälöistämme käsidesitelineet ja suosittelemmekin sinua käyttämään käsidesiä tullessasi myymälään sekä poistuessasi myymälästä.
  • Kiinnitämme myymälöissämme huolellisuutta hygieniaan ja siisteyteen turvallisuuden varmistamiseksi.


Haluamme tarjota asiakkaillemme myös mahdollisuuden tilata tuotteita suoraan myymälästämme. Lue lisää palvelusta alta. Myymälämme ovat auki normaalisti, voit tarkistaa lähimmän Polarn O. Pyret -myymäläsi aukioloajat täältä.


Tilaa tuotteet suoraan myymälästä — nouda myymälän ulkopuolelta tai sovi toimituksesta 

Näin se toimii:

1. Soita valitsemaasi myymälään ja kerro, mitä tuotteita haluaisit tilata. Mikäli valitsemassasi myymälässä ei ole tuotteista kokoa, selvitämme, missä myymälässä tuote olisi saatavilla.

2. Valitsemme yhdessä parhaimman toimitustavan ostoksillesi. Halutessasi voit noutaa tuotteet myymälän ulkopuolelta tai toimitamme ne sinulle postitse.

3. Maksat ostoksesi täysin etänä. Etämaksuna tilauksissa toimii MobilePay ja Klarna In-Store. Henkilökuntamme opastaa sinua maksun suorittamisessa.

Huom! Toimitusmaksu eri kuin verkkokaupassa. Toimitusmaksu myymälätilauksissa postin noutopisteeseen 4,90 €. Yli 50 € ostoksista ilmainen toimitus postin noutopisteeseen. Kotiinkuljetus 8,90 €. Toimitusaika 2-6 päivää.

Oulun myymälässämme eri toimitus- ja palautusmaksut, kysy lisää Oulun myymälästä.

Nouto- ja toimituspalvelun palautusehdot: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteiden palautus onnistuu helpoiten lähimmässä myymälässäsi. Mikäli et pääse hoitamaan palautusta myymälään, ole yhteydessä puhelimitse siihen myymälään, josta tilasit tuotteet. Huomioithan, että palautamme ainoastaan palauttamiesi tuotteiden hinnan. Alkuperäisiä postikuluja ei palauteta.


Pidetään huolta toisistamme ❤

Päivitetty 10.1.2022 klo 12.29