Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Used and loved

PO.P Second Hand

Vaatteiden kierrättäminen käyttäjältä toiselle on paras ympäristöteko. Anna siis pieneksi jääneille PO.P-vaatteille uusi elämä tuomalla ne myymäläämme jälleenmyytäviksi. Saat korvauksena arvosetelin jäsenyydellesi, jolla voit ostaa uusia tai käytettyjä vaatteita seuraavassa koossa!

Tuo käytetyt PO.P-vaatteet myymälään – saat arvosetelin!

Tuo käytetyt PO.P-vaatteet valitsemaasi Polarn O. Pyret -myymälään. Vaatteiden tulee olla ehjiä ja puhtaita, sellaisessa kunnossa, jossa itsekin ostaisit käytettyjä vaatteita. Tuuleta puhtaat vaatteet, jotka ovat olleet kaapissa/varastossa pitkää.

 

Otamme vastaan kaikki käytetyt PO.P-vaatteet lukuun ottamatta asusteita, sukkia, alusvaatteita ja uima-asuja. 

Arvioimme vaatteet niiden kunnon perusteella. Huomioithan, että kiireellisinä aikoina arviointi voi kestää noin kaksi viikkoa.

 

Katso arviointiopas täältä

Korvauksena lataamme arvosetelin* jäsenyydellesi. Arvoseteli on voimassa yhden (1) vuoden. Katso luettelo vaatteen kuntoon perustuvasta korvauksesta täältä.

Annamme vaatteille uuden elämän myymällä ne eteenpäin myymälöissämme. Second Hand -vaatteiden määrä voi vaihdella myymälöittäin. Täältä löydät listan jälleenmyyntihinnoista.

*Arvosetelin voi käyttää verkkokaupassa ja myymälässä. Arvosetelin voi käyttää samalla kertaa muiden arvosetelien kanssa.

Kiitos, kun annat vaatteillesi uuden elämän! ♥

 
Kestävää designia, jo vuodesta 1976

Polarn o. Pyret, tietoa meistä

PO.P TAKE CARE

PO.P Repairs

PO.P TAKE CARE

Pesuohjeet