Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Polarn O. Pyret

Vastuullisuus

Vastuullisuus on ollut toimintamme lähtökohtana jo vuodesta 1976 lähtien. Se tarkoittaa, että olemme valmistaneet erittäin laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, jo melkein viiden vuosikymmenen ajan.

Meille on itsestäänselvyys, että pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tuotantoprosessimme jokaista osaa aina kuljetuksesta ja materiaaleista pienempiinkin yksityiskohtiin. Tämä tarkoittaa, että teemme valintoja, joilla on mahdollisimman pieni vaikutus ihmisiin, eläimiin ja ympäristöön.

Vähennämme valmistamiemme uutuuksien määrää ja keskitymme nyt tuottamaan enemmän rakastettuja klassikoitamme, joita voimme myydä pidemmän ajanjakson ajan. Lisäämme myös vastuullisten kuitujen ja materiaalisen osuutta vaatteissamme jatkuvasti.

Parasta mitä voimme tehdä säästääksemme maapallon resursseja on panostaa laadukkaisiin vaatteisiin ja käyttää niitä pitkään. Niin pitkään kuin mahdollista. Huolehdi siis vaatteistasi kunnolla. Korjaa ja paikkaa niitä, kun ne rikkoutuvat.

Kaiken tämän me voimme tehdä yhdessä. Siksi suunnittelemme ja valmistamme jatkossakin kestäviä ja laadukkaita vaatteita, jotka kestävät käyttöä, rakkautta ja pesua pitkään. Ja jotka pieneksi jäätyään voidaan antaa eteenpäin seuraavalle lapselle. Ja sitä seuraavalle. Tavoitteenamme on, että jokainen vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön.

Emme ole vielä täydellisiä, mutta olemme mukana ajamassa tarvittavaa muutosta.

Työmme vastuullisuuden eteen jatkuu

Viime vuoden kohokohdat

 

Rapporter och policys

PO.P Care initiatives

Second hand

Love, use and pass it forward!

Vaatteet, jotka kestävät

vähintään kolmen lapsen käytön

KATSO VIDEOTuotteet videolta (5)