Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
PO.P Weather Pro®/PO.P ON ADVENTURE
0 Arvostelut

Toppahanskat

44,90 EUR
HeijastimetPrimaloft-vuoriJoustava resoriLue yksityiskohdat
Väri: Tummansininen
Valitse kokoKoko-opas
2345
30 päivän palautusoikeusToimitusaika 2-5 arkipäivääIlmainen toimitus yli 49€ ostoksille pl. kotitoimitus
Verkkovarasto
NEW
Tuotteen yksityiskohdat
0 Arvostelut

Lämpimät ja suojaavat

HeijastimetPrimaloft-vuoriJoustava resori

Lämpimät tuulen- ja vedenpitävät hanskat, joissa on lämmin vanutäyte.


Hanskoissa on pehmeä pileevuori, ja ne on muotoiltu hyvän liikkuvuuden varmistamiseksi. Pitkä varsi on erityisen leveä, mikä helpottaa hanskan pukemista. Säädettävä remmi ranteessa takaa hyvän istuvuuden ja pitää hanskan paikallaan. Hanskojen päällä on näkyvä heijastinnauha ja kämmenpuolella pitävä kangas.

Ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, täyttävät kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta. Ulkovaatteiden PO.P WeatherPRO® -merkintä on aina takuumme seuraavista ominaisuuksista:

Valmistusmaa:Kiina
Tehdas:
Lue lisää

Lisää toivelistaan
 
Recycled Polyester

Käytämme kierrätettyä polyesteriä vähentääksemme resurssien käyttöä sekä hiilidioksidipäästöjä ja vedenkulutusta. Suurin osa materiaalista on peräisin kierrätetyistä palautuspulloista.

Heijastimet 3/3

Näkyminen pimeällä on tärkeää – tässä vaatteessa on näkyvät 360-asteen 3M-heijastimet, jotta lapsi näkyy kunnolla pimeässä.

BIONIC FINISH ECO -vedenpitävyyskäsittely

Tämä vaate on käsitelty BIONIC FINISH ECO -kyllästeellä, jonka ansiosta kankaan pinnalle kertyvät vesipisarat valuvat pois. Kylläste kestää pitkään ja aktivoituu uudelleen esimerkiksi kuivausrummun tai kuivauskaapin lämmöstä.

Recycled Polyamide

Käyttämämme kierrätetty polyamidi vähentää uusien kuitujen käyttöä, mikä säästää maapallon resursseja. Suurin osa materiaalista on peräisin vanhoista kalaverkoista.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Vastuullisuus

Toimitus ja palautus