Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Kestävää suunnittelua jo vuodesta 1976

Tietoa meistä

Valmistamme vaatteita, jotka kestävät rakkautta, pesua ja kulutusta. Vaatteen jäädessä pieneksi, voi se periytyä seuraavalle lapselle. Kutsumme tätä kestäväksi suunnitteluksi.

Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia

Kun aloitimme toimintamme vuonna 1976, halusimme luoda mukavia ja korkealaatuisia lastenvaatteita: leikkimiseen sopivia vaatteita, jotka eivät kiristä tai hierrä, ja jotka kestävät pesusta toiseen. Yksinkertaisesti vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia.

 

Toiminnallista ja turvallista

Olemme aina hakeneet ulkovaatemallistoomme inspiraatiota aikuisten urheilu- ja ulkoiluvaatetuksesta ottaen samalla huomioon lastenvaatteiden eritystarpeet. Pitkästä kokemuksestamme on paljon apua ja käytännönhyötyä, kun suunnittelemme ja testaamme tuotteidemme yksityiskohtia. Kaikkien myyntiin tulevien tuotteidemme on läpäistävä tarkat testimme, joissa valvotaan tuotteen teknisyyttä ja ennen kaikkea sen turvallisuutta. Olemme tyytyväisiä vasta kun tuote on sekä toimiva että turvallinen. Nykyään valikoimistamme löytyy runsaasti laadukkaita ulkovaatteita eri käyttötarkoituksiin, jotta lapset pysyvät kuivina ja lämpiminä säällä kuin säällä.

Vaatteet, jotka kestävät

vähintään kolmen lapsen käytön

KATSO VIDEOTuotteet videolta (5)

Ainutlaatuisia yksityiskohtia

Istuvuus, laatu ja turvallisuus ovat tärkeimpiä lähtökohtiamme, kun ryhdymme uuden malliston suunnittelutyöhön. Ekstra-erityisiä vaatteistamme tekevät kuitenkin tarkkaan harkitut yksityiskohdat! Ainutlaatuinen yksityiskohta voi olla vaikkapa huolellisesti tehty applikointi tai hauska nappi selässä. Nämä yksityiskohdat ovat usein lapsille kovin mieluisia ja se ratkaiseva tekijä, joka tekee meidän vaatteistamme heidän suosikkejaan!

Maapallo periytyy sukupolvelta toiselle, sen vuoksi toivomme myös vaatteidemme periytyvän lapselta toiselle

Kestävä design tarkoittaa meille myös vastuuta maailmasta, jossa lapsemme kasvavat. Valikoimaamme on aina kuulunut mm. luomupuuvillasta tai kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita ja jatkamme kehitystyötämme materiaalien saralla hyvin aktiivisesti. Ympäristöteoistamme tärkein on kuitenkin se, että haluamme valmistaa käyttöä ja kulutusta erinomaisesti kestäviä vaatteita, jotka voivat periytyä lapselta toiselle. Tavoitteenamme onkin, että jokaista vaatettamme käyttäisi vähintään kolme lasta. Näin uusien vaatteiden ostamisen tarve vähenee ja säästämme sekä asiakkaidemme kukkaroa että maapallon niukkoja resursseja.

Raidat ovat muodissa aina

Klassinen raitamme syntyi halusta luoda raidallisia perusvaatteita, jotka olisivat leikinkestäviä ja sopisivat kaikille. Näin ajattelimme jo vuonna 1976. Yli 40 vuotta on mennyt ensimmäisen raitamallistomme lanseerauksesta ja ylpeänä voimme todeta, että vaikka kuosimuodit vaihtelevat, niin raidat pysyvät – nyt ja aina. Ehkä sinäkin tunnet jonkun aikuisen, jolla on ollut PO.Pin raitavaatteita jo ihan pienenä!

Tässä lisää tietoa meistä

Pääkonttori (ei palautusosoite)

Polarn O. Pyret AB
BOX 45071
SE-104 30 Stockholm, Sverige
Vastaanoton puhelinnumero: +46 8 731 88 00
Sähköposti: receptionen@polarnopyret.se

Yritystunnus: 556235-7383
ALV-rekisterinumero: SE556235738301

--

Palautusosoite

Polarn O. Pyret | c/o Nowaste Logistics AB
Mineralgatan 17
SE-254 64 Helsingborg
Sverige