Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Tietoa meistä

Me haluamme valmistaa maailman parhaita lastenvaatteita. Kuka saa mitäkin ja minkä värisenä, sen päättää jokainen itse. Näin olemme ajatelleet siitä lähtien, kun aloitimme lastenvaatteiden valmistuksen vuonna 1976. Meille tärkeitä asioita ovat laatu, kestävyys ja ekologisuus. Tervetuloa tutustumaan tarinaamme!

 

Kestäviä vaatteita, vuodesta 1976 asti

Valmistamme vaatteita, jotka kestävät käyttöä, pesua ja kulutusta. Ja joita voi antaa eteenpäin seuraavalle ja sitäkin seuraavalle lapselle. Kutsumme tätä kestäväksi vaatteiden valmistamiseksi.

 

Antaa lasten olla lapsia

Aloitimme vuonna 1976, ajatuksena valmistaa mukavia, mutta korkealaatuisia lastenvaatteita. Tämä tarkoittaa leikkiystävällisyyttä, ilman että mikään hiertää, sekä vaatteita, jotka kestävät pesun toisensa jälkeen. Yksinkertaisesti sanottuna, valmistamme vaatteita, jotka antavat lasten olla lapsia.

 

Toimivuus ja turvallisuus

Olemme ottaneet inspiraatiota aikuisten urheilu- ja vapaa-ajanvaatteista, kun alotimme ulkovaatteiden suunnittelun. Otimme tietenkin lisäksi huomioon, sen että ulkovaatteidemme tulee kestää puissa kiipeilyt ja asfaltilla ryömimiset.  Tuotteiden turvallisuus ja laatu ovat tärkeitä seikkoja Polarn O. Pyretille. Pitkän kokemuksemme perusteella voimme sanoa, että kaikki valinnat vaatemallista pienimpää saumaa myöten, vaatii jatkuvaa testaamista. Kaikkien vaatteidemme tulee saavutta korkein taso laatutesteissämme, missä kokeilemme kankaan toimivuuden sekä turvallisuuden. Tavoitteena on mukavalta ja laadukkaalta tuntuva vaate, joka kestää pitkään. Asiakkaiden on voitava luottaa vaatteidemme turvallisuuteen ja laatuun. Tänä päivänä tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ulkovaatteita, jotka pitävät lapsen kuivana ja lämpimänä kaikissa keleissä.

 

Erottuvat yksityiskohdat

Muotilu, laatu ja turvallisuus ovat paras lähtlkohta. Sen lisäksi tulee mietityt yksityiskohdat, jotka antavat pienen lisän vaatteisiimme. Pienet yksityiskohdat, kuten kirjailtu kuvio tai hauska nappi, saavat lapsetkin iloisiksi.


Maapallo on perintömme, samoin kuin vaatteemmekin

Kestävien vaatteiden valmistus tarkoittaa, että meidän täytyy myös pitää huolta maapallostamme, jolla lapsemme kasvavat. Olemme aina tarjonneet laajan valikoiman luomupuuvillasta sekä kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja vaatteita, ja tulemme jatkossakin valmistamaan enemmän kestäviä tuotteita. Tärkein vastuullisuustyömme onkin valmistaa vaatteita, joita voi käyttää lapsi toisensa jälkeen. Pyrimmekin siihen, että valmistamamme vaatteet ovat niin laadukkaita, että ne kestävät ainakin kolmen lapsen käytön. Näin kuluttajien ei tarvistse ostaa enemmän uusia vaatteita kuin on tarve, mikä säästää lompakkoa ja maapallon väheneviä resursseja.  

 

Ikuisesti muodikkaat raidat

Klassiset raitamme syntyivät, kun halusimme valmistaa korkealaatuisia sekä leikkiystävällisiä vaatteita, jotka sopivat kaikille. Tämä oli vuonna 1976. Tämän jälkeen ovat trendit, leikkaukset ja kuviot tulleet ja menneet. Raidat ovat  kuitenkin pysyneet, ja löydätkin ne aina valikoimastamme. Ehkä olet itsekin pienenä pukeutunut PO.P:in raidallisiin vaatteisiin?

PO.P vauva
PO.P lapsi