Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
AVOIMET TYÖPAIKAT

TULE MEILLE TÖIHIN

Valmistamme vaatteita, jotka kestävät rakkautta, pesua ja kulutusta. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia, ja jotka säilyvät hyvinä lapselta toiselle. Tavoitteenamme on, että jokaista vaatettamme käyttäisi vähintään kolme lasta.

Valmistamme vaatteita, jotka kestävät rakkautta, pesua ja kulutusta. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia, ja jotka säilyvät hyvinä lapselta toiselle. Tavoitteenamme on, että jokaista vaatettamme käyttäisi vähintään kolme lasta.

Polarn O. Pyret on toiminut lastenvaatealalla jo yli 40 vuoden ajan, ja olemmekin johtava laatutuotemerkki lapsille Ruotsissa. Tuotteitamme myydään useilla markkina-alueilla ympäri maailmaa. Lisäksi olemme myydyin lastenvaatemerkki Ruotsin second hand -markkinoilla, mistä olemme erittäin ylpeitä.


AVOIMET TYÖPAIKAT 


Viihtyisä työpaikka

Työskennellessäsi Polarn O. Pyretillä olet osa mahtavaa tiimiä, joka pyrkii samaan tavoitteeseen: autamme perheitä pitämään lapset kuivina, lämpiminä ja iloisina käytännöllisissä ja mukavissa vaatteissa, jotka kestävät käytössä pitkään.

Työ meillä on nopeatempoista, innostavaa ja inspiroivaa, ja ilmapiiri on avulias ja rento. Kaikki työtehtävämme ovat yhtä tärkeitä, suunnittelusta ja myynnistä markkinointiin ja jakeluun.

 
NÄIN TYÖSKENTELEMME

VASTUULLISUUS

Kestävää designia, jo vuodesta 1976

Polarn o. Pyret, tietoa meistä

Tietoa Polarn O. Pyretistä

Historiamme

Mitä tarjoamme sinulle

Rennon ja inspiroivan työpaikan lisäksi tarjoamme kaikille työntekijöillemme useita etuja.

URAMAHDOLLISUUDET

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä – kannustamme sisäiseen liikkuvuuteen. Meille on tärkeää tarjota työpaikka, jossa työntekijät viihtyvät ja saavat uusia mahdollisuuksia.

TERVEYDENHOITO

Liikunta lisää terveyttä ja hyvinvointia. Tarjoamme hyvinvointitukea kaikille työntekijöille.

HENKILÖSTÖALENNUS

Polarn O. Pyretin työntekijänä saat tuotteistamme henkilökunta-alennuksen.

TYÖEHTOSOPIMUS

Tarjoamme turvallisia työsuhteita, joissa noudatetaan työehtosopimusta.


Tule meille töihin

Etsitkö uusia haasteita? Täältä näet tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat.

 

AVOIMET TYÖPAIKAT 


Haluatko tietää, millaista on työskennellä Polarn O. Pyretillä? Alla olevassa podcast-osiossa voit kuunnella kolmen työntekijämme kokemuksia, millaista on olla osa PO.Pia. 

Seuraa meitä myös LinkedInissä!

Vaatteet, jotka kestävät

vähintään kolmen lapsen käytön

KATSO VIDEOTuotteet videolta (5)

Maapallomme periytyy sukupolvelta toiselle, ja niin tulee myös vaatteidemme tehdä.

Hieman lisää  tietoa meistä

Meillä on noin 95 myymälää Pohjoismaissa, jonka lisäksi vaatteitamme myydään useilla markkinoilla ympäri maailmaa. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa.


Tavoitteemme

Toimintamme lähtökohtana on aina lasten paras. Valmistamme vaatteita, jotka kestävät vauhdikasta arkea ja joissa lapset voivat leikkiä vapaasti ja turvallisesti.

 

Inspiraation ulkovaatteisiimme haimme aluksi aikuisten urheilu- ja ulkoiluvaatteista, mutta lisäsimme niihin ominaisuuksia, jotta vaatteet kestäisivät myös kiipeilyä puissa, ryömimistä asfaltilla ja pyörimistä nurmella. Pitkän kokemuksemme perusteella voimme sanoa, että kaikki valinnat vaatemallista pienintä saumaa myöten vaativat jatkuvaa testaamista. Kaikkien myyntiin tulevien tuotteidemme on läpäistävä tarkat testimme, joissa valvotaan tuotteen teknisyyttä ja ennen kaikkea sen turvallisuutta. Olemme tyytyväisiä vasta kun tuote on sekä toimiva että turvallinen.

Nykyisestä valikoimistamme löytyy runsaasti laadukkaita ulkovaatteita eri käyttötarkoituksiin, jotta lapset pysyvät kuivina ja lämpiminä säällä kuin säällä. Kauniita vaatteita pehmeästä luomupuuvillasta, joka toimii ensimmäisestä päivästä lähtien ja kestää pesua yhä uudelleen.


Kuulostaako kiinnostavalta? Tule mukaan PO.P-tiimiimme!

AVOIMET TYÖPAIKAT