Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
PO.P Weather Pro®
5 Arvostelut

Toppahanskat

18,45 EURNorm.hinta 36,90 EUR
HengittäväTuulenpitäväTopattuTarranauhaLue yksityiskohdat
Väri: Viininpunainen
Valitse kokoKoko-opas
1234
30 päivän palautusoikeusToimitusaika 2-5 arkipäivääIlmainen toimitus yli 49€ ostoksille pl. kotitoimitus
Verkkovarasto
OUTLET
Tuotteen yksityiskohdat
5 Arvostelut

Mukavat ja suojaavat

HengittäväTuulenpitäväTopattuTarranauha

Yksiväriset tuulen- ja vedenpitävät hanskat, joissa on lämmin vanutäyte. Yksi suosituimmista tuotteistamme!


Hanskoissa on pehmeä fleecevuori, ja ne on muotoiltu hyvän liikkuvuuden varmistamiseksi. Pitkä varsi on erityisen leveä, mikä helpottaa hanskan pukemista. Säädettävä remmi ranteessa takaa hyvän istuvuuden ja pitää hanskan paikallaan. Hanskojen päällä on näkyvät heijastimet ja kämmenpuolella pitävä kangas.

Ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, täyttävät kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta. Ulkovaatteiden PO.P WeatherPRO® -merkintä on aina takuumme seuraavista ominaisuuksista:

Valmistusmaa:Kiina
Tehdas:Jining Delin Glove Products Co Ltd
Lue lisää
Lisää toivelistaan
 
BIONIC FINISH ECO -vedenpitävyyskäsittely

Tämä vaate on käsitelty BIONIC FINISH ECO -kyllästeellä, jonka ansiosta kankaan pinnalle kertyvät vesipisarat valuvat pois. Kylläste kestää pitkään ja aktivoituu uudelleen esimerkiksi kuivausrummun tai kuivauskaapin lämmöstä.

Recycled Polyamide

Käyttämämme kierrätetty polyamidi vähentää uusien kuitujen käyttöä, mikä säästää maapallon resursseja. Suurin osa materiaalista on peräisin vanhoista kalaverkoista.

Tuulenpitävyys 3/3

Täysin tuulenpitävästä materiaalista valmistettu vaate suojaa lasta tuulelta ja pitää hänet lämpimänä, jotta leikki voi jatkua myös myrskyssä ja viimassa.

Kestävyys 3/3

Vaate on läpäissyt tiukat testit maksimaalisen kestävyyden saavuttamiseksi (5 000 kierrosta, 180 grit, 12 kPa). Se on tehty kestämään leikkeissä ja seikkailuissa pitkään.

Hengittävyys 3/3

Leikkimisen tulee olla mukavaa – tässä vaatteessa on erittäin hyvä hengittävyys, vähintään 7 000 g/m2/24 h. Se vapauttaa ylimääräisen lämmön ja kosteuden tarvittaessa, jolloin lapsi pysyy lämpimänä ja kuivana myös aktiivisissa leikeissä.

Vedenpitävyys 3/3

Vaate on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, jonka vesipilariarvo on vähintään 10 000 mm – tämä tarkoittaa, että vaate suojaa sateelta ja lapsi voi ulkoilla myös vaikkapa kaatosateella.

Heijastimet 2/3

Tässä vaatteessa on 3M-heijastimet edessä ja takana, jotta lapsi näkyy kunnolla kahdesta suunnasta.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Vastuullisuus

Arvostelut

Toimitus ja palautus