Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Pyjamat

Pehmeä pyjama lasten tekee tärkeästä unesta entistäkin parempaa. Pitkähihainen, lämmin ja mukava klassinen raidallinen pyjama tai lyhythihainen pyjama leikkisillä kuvioilla - meillä on jokaiselle jotakin.

Lue lisää
Rajaa
39 Tuotetta
Lajittele
Näytä 39/39 Tuotetta

Viihtyisä pyjama kaikkina vuodenaikoina

Laajassa valikoimassamme on mukavia pyjamia, joissa lapsesi voi nukkua pehmeästi ja mukavasti. Lyhythihaiset pyjamat sopivat lapsille erinomaisesti vuoden lämpiminä kuukausina. Ja mikä onkaan mukavampaa kuin ryömiä lämpimään pyjamaan, kun ulkona on kylmä? Valitse leikkisät kuviot, kaksiosaiset pyjamat ja klassiset raidalliset pyjamat, jotta nukkumaanmeno olisi erityisen mukavaa! Pehmeässä pyjamahaalarissa on taitettavat hihansuut ja lahkeensuut, joten pyjama voi myös kasvaa lapsesi mukana. Ja kun se on lopulta liian pieni, vaate voidaan siirtää seuraavalle ja seuraavalle lapselle. Kutsumme sitä suunnitteluksi, joka kestää.

 

Etsitkö lisää mukavia alusvaatteita pienimmille? Sukkahousumme, pikkuhousumme ja alusvaatteemme ovat kaikki valmistettu pehmeästä ja mukavasta luomupuuvillasta. Äläkä unohda pehmeää peittoa. Asusteistamme löydät mukavia peittoja ja paljon, paljon muuta.