Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

PrimaLoft-vuori on hyvä syystä

TunnisteetPO.P WeatherPRO, PrimaLoft

Lue artikkeli

Supervuori on ohut ja joustava ja samalla se lämmittää paremmin kuin monet paksummat vaihtoehdot. Tässä on kaikki tarpeelliset tiedot PrimaLoft®-vuoresta!

Kaikissa vuorillisissa PO.P WeatherPRO -ulkovaatteissa on ohut ja kevyt PrimaLoft® Black insulation ECO -vuori, jonka olemme valinneet lasten vuoksi. Se helpottaa lasten liikkumista ulkovaatteissa ja pitää heidät vähintään yhtä lämpiminä kuin paksummat vuoret. Lisäksi se on hyvä valinta huonolla säällä.

Pienten synteettisten kuitujen ansiosta materiaali on vedenkestävä, joten kosteus ei mene vaatteiden läpi sateella. Vanuvuori eristää ja lämmittää myös kastuessaan.

Kehitetty Yhdysvaltain armeijalle

PrimaLoft-vanu on saanut alkunsa Yhdysvaltain armeijan tarpeista saada synteettinen vaihtoehto untuvalle. Nykyään se on yksi parhaista markkinoilla olevista vaihtoehdoista niille, jotka haluavat pysyä lämpimänä käyttämättä untuvaa. PrimaLoft®-brändin Mats Jengard kertoo, miten vuori toimii:

Miten PrimaLoft voi tuntua ohuemmalta, mutta lämmittää paremmin kuin monet paksummat vuoret?

– Käytämme microdenier-kuituja, jotka luovat vanuun paljon pieniä ilmataskuja, jolloin tuloksena on hyvä lämmittävyys suhteessa painoon ja paksuuteen.

Miten se toimii untuvaan verrattuna?

– Polyesteri on untuvaa kevyempää, joten vaate ei näytä ja tunnu yhtä paksulta. Vaatteista tulee kuitenkin helppohoitoisempia ja käytännöllisempiä, joten ne sopivat paremmin kovaan käyttöön. Lasten ulkovaatteiden pitää lisäksi kuivua nopeasti, mihin untuva ei useinkaan pysty.

Mistä PrimaLoft® Black insulation ECO -vuori on valmistettu?

– Se on 100 % polyesteriä. 80 % materiaalista saadaan kierrätysmuovipulloista. 

Yhdessä Polarn O. Pyret -ulkovaatteessa käytetään uudelleen noin seitsemän 0,5 litran pulloa.