Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Uimaretki

KAIKKI RANNALLE

Aika lähteä rannalle tai uima-altaalle - täältä löydät lapsille UV-suojatut uima-asut, joissa on UPF 50, mukavan uimapuvun vauvalle ja fiksun uimavaipan vauvalle. Kaikki, mitä koko perhe tarvitsee upeaan päiväretkeen. Piknik on helppo ja hauska järjestää myös itse!

Lue lisää
Rajaa
0 Artikla
Lajittele
Näytä 0/0 Tuotetta

Lasten UV-vaatteet ja uimapuvut

Aurinko ja uiminen kuuluvat kesään ja ovat yleensä todella hauska retki koko perheelle. Pakkaat kaikki rantavarusteet, mukavan piknikin ja lähdet matkaan. Meiltä löydät lapsille UV-vaatteet, joissa on UPF 50. Ne on ommeltu litteillä saumoilla, jotka eivät hankaa, joten vaatteet pysyvät pehmeinä koko päivän.

 

Kaikki UV-vaatteemme suojaavat 98 % auringonsäteiltä, ja ne ovat ehdoton hankinta, jos lapsesi ovat auringossa pitkään. Meiltä löydät myös lasten uimapuvut, ja aivan kuten UV-vaatteissamme, ne on ommeltu erityisen pehmeillä saumoilla. Meiltä löytyy myös kätevä lasten uimavaippa, jossa on älykäs muotoilu, joka ottaa pienet onnettomuudet kiinni ja pysyy paikallaan. Mukavilla ja toimivilla UV-vaatteilla ja -uimapuvuilla jokainen matka rannalle tai uima-altaalle on seikkailu, joka voi jatkua ikuisesti!