Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Black friday

Black Friday koko viikon! Valmistaudu uuteen vuoteen lastenvaatteilla, jotka kestävät käyttöä pidempään. Näissä mukavissa vaatteissa lapset saavat olla lapsia.

Lue lisää
Rajaa
0 Artikla
Lajittele
Näytä 0/0 Tuotetta
 
Be the first to know!

Liity jäsenkesi

TALVEN

JOULUISET KUVIOT

Suosittu

windfleece

VALMISTAUDU

SEIKKAILUUN

Meidän suosituin joululahja

PYJAMA

Black friday

Black Friday koko viikon! Valmistaudu uuteen vuoteen lastenvaatteilla, jotka kestävät rakkautta pitkään. Mallistomme on täynnä kestäviä vaatteita, jotka on valmistettu luomupuuvillasta ja sertifioiduista materiaaleista. Näissä vaatteissa lapset saavat olla lapsia. Lastenvaatteemme on valmistettu kestävistä materiaaleista ja niissä on hyvä muotoilu sekä fiksuja ratkaisuja, jotka mahdollistavat pitkän ja useamman lapsen käytön. Tavoitteenamme on, että jokainen vaatteemme kestäisi vähintään kolmen lapsen käytön. 
  
Tartu tilaisuuteen ja hyödynnä Black Friday -etumme. Hanki tarvittavia vaatteita talvivaatekaappiin. Suojaavia ulkovaatteita, fiksuja villavaatteita, pehmeitä suosikkeja kotoiluun ja juhlavaatteita jouluun. 
  
Toivomme, että pidät ostamistasi vaatteista ja käytät niitä mahdollisimman pitkään, ja että pieneksi jäätyään vaatteet siirtyvät seuraavalle lapselle ja sitä seuraavalle. Kutsumme tätä kestäväksi designiksi! 
 
Psst... Liity jäseneksemme, niin saat kuulla eduistamme etukäteen!