Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Design that lasts

Coming soon

Täältä voit kurkistaa tuleviin tuotteisiin!

Lue lisää

Coming soon

Nyt voit tutustua kauden uutuuksiin ennen niiden saapumista myymälöihin. Olemme koonneet kaikki tulevat tuotteet yhteen paikkaan, jotta voit suunnitella ostoksesi etukäteen ja saada ensimakua siitä, mitä on tulossa.

Meiltä löydät kestäviä ja mukavia vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Vaatteet on valmistettu ekologisista ja sertifioiduista materiaaleista, jotka kestävät pitkään. Niiden leikkeihin sopiva muotoilu kannustaa leikkimään ympäri vuoden.

Valikoimassamme on kaikkea suojaavista ulkovaatteista, teknisistä ulkoiluvaatteista ja käytännöllisistä asusteista mukaviin arkisuosikkeihin, rakastettuihin klassikoihin ja pehmeisiin vaatteisiin ja asusteisiin, jotka sopivat käytettäväksi ensimmäisestä päivästä lähtien. Vaatteissamme on erittäin pehmeät saumat ja ne on valmistettu ekologisista ja sertifioiduista materiaaleista, jotka eivät hankaa herkkää ihoa.

Meiltä löydät kaikki tarvittavat vaatteet lapselle jännittäviä seikkailuja ja mukavia hetkiä varten ympäri vuoden.

Muista, että suosituimmista tuotteistamme on saatavilla myös aikuisten kokoja, jotta voit pukeutua yhtä hyvin kuin lapsesikin. Eikö olekin hienoa?