Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

PO.P Mama

Odotetaanko teillä pienokaista tai oletko tuore äiti? Täältä löydät pehmeitä vaatteita, jotka sopivat odotusaikaan ja helpottavat imetystä.

Lue lisää

PO.P MAMA

Etsitkö mukavia ja käytännöllisiä äitiysvaatteita? Olet oikeassa paikassa. Meiltä löydät sekä raskausvaatteita että imetysvaatteita, jotka toimivat sekä raskauden aikana että sen jälkeen. Kaikki äitiysvaatteemme on valmistettu luomupuuvillasta, joka on hellävarainen ja pehmeä ihoa vasten, ja vaatteet on suunniteltu toiminnallisuutta ja mukavuutta silmällä pitäen.

Raskaushousumme on valmistettu ohuesta puuvillatrikoosta ja niissä on ylimääräinen pitkä, alas taitettava resori vyötäröllä, joka antaa mukavan tuen vatsalle. Housut ovat malliltaan väljät ja toimivat yhtä hyvin raskauden aikana kuin synnytyksen jälkeenkin. 

Äitiysvaatteidemme joukosta löydät myös klassisen raidallisen imetyspaidan, joka on suunniteltu tekemään imetyksestä mahdollisimman sujuvaa ja käytännöllistä. Paidassa on lisäkangas, joka voidaan taittaa ylös ja sivulle rintojen päälle. Imetyspaitamme on valmistettu pehmeästä, luomupuuvillasta, joka tuntuu mukavalta herkällä iholla, jotta sekä sinä että vauva voitte imettää mukavasti.