Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

PO.P ON ADVENTURE

Täältä löydät PO.P on Adventure: Summer Edition -tuotteet. Mallistoon kuuluu kauniita teknisiä ulkoiluvaatteita ja asusteita, jotka on suunniteltu herättämään seikkailunhalua koko kesän ajan!

Lue lisää
Rajaa
9 Tuotetta
Lajittele
0 - 1 v
Näytä 9/9 Tuotetta

PO.P on Adventure

PO.P on Adventure: Summer Edition on suunniteltu rohkaisemaan ja inspiroimaan ihaniin hetkiin kauniissa luonnossamme. Mallistosta löydät mukavia ja teknisiä ulkoiluvaatteita, jotka herättävät seikkailunhalun ja antavat lasten tutkia luontoa juuri haluamallaan tavalla.

Oikeissa vaatteissa vain mielikuvitus on rajana. PO.P on Adventure: Summer Edition -mallistosta löydät teknisistä ja mukavista materiaaleista valmistettuja ulkoiluvaatteita, jotka ovat kestäviä, hengittäviä ja tarjoavat hyvän liikkumavapauden. Kätevät suunnitteluratkaisut tekevät vaatteista hieman erityisempiä. Mitä sanoisit zip off -housuista, jotka muuntuvat helposti shortseiksi, kalastajaliivistä, jossa on monia käytännöllisiä taskuja, tai tuulitakista, jonka voi pakata omaan taskuunsa?

Meiltä löydät myös käteviä asusteita, jotka suojaavat pieniä seikkailijoita auringolta, tuulelta ja sateelta. Pehmeät kalastajanhatut, tuulenpitävät ja vettähylkivät lippalakit sekä lippalakit, joiden niskassa on suojaavaa kangasta – kaikki seikkailujen jatkumiseen säällä kuin säällä. Mallistosta löydät myös adventure patch -paikat, joita on saatavana kolmella eri kuva-aiheella ja jotka piilottavat mahdolliset jäljet aiemmista retkistä tai antavat suosikkivaatteeseen persoonallisen ilmeen.

Vaatteiden laadun ansiosta ne voivat periytyä sisaruksilta tai kavereilta tai ne voidaan myydä edelleen käytettynä – kutsumme sitä kestäväksi designiksi.