Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Stig L. Collection

Stig Lindberg on yksi suosituimmista ruotsalaisista muotoilijoista. Hänen teoksiaan löytyy sekä ruokapöydistä, linnoista että satukirjoista – ja nyt myös vaatteistamme.

Lue lisää
Rajaa
17 Tuotetta
Lajittele
Näytä 17/17 Tuotetta

Stig L. collection

Ainutlaatuinen yhteistyömallistomme Stig Lindbergin kanssa osoittaa jälleen kerran kunnioitusta ruotsalaiselle designille. Olemme luoneet malliston, joka on saanut inspiraationsa ikonisesta Berså-kuviosta ja Lennart Hellsingin Daniel Doppsko -kirjan kuvituksista. Tässä on lähempi katsaus ihanaan vaatekokoelmaan, joka on luotu sekä isoille että pienille. Polarn O. Pyretin yhteistyö Stig Lindbergin kanssa on johtanut mallistoon, jossa yhdistyvät ajaton muotoilu ja moderni tunnelma. Berså-kuvio ja Daniel Doppsko -kuvitukset antavat vaatteille ainutlaatuisen ilmeen, joka erottuu vaatekaapista. 

 

Berså ja Daniel Doppsko: Ajattomia kuvioita uudelle sukupolvelle 

Stig Lindberg tunnetaan ajattomista kuvioistaan, jotka ovat tyypillisiä ruotsalaisen muotoilun historialle. Yhteistyömallistomme ei ole poikkeus. Se on kunnianosoitus Lindbergin kyvylle yhdistää värejä ja muotoja. Olemmekin erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että hänen Berså-kuvionsa ja Daniel Doppsko -kuvituksensa koristavat nyt vaatteitamme. 

 

Berså: Luonnon kauneus lasten vaatekaapeissa 

Berså-kuvio on kunnianosoitus luonnolle ja sen kauneudelle. Tunnusomaiset lehdet antavat tunteen metsässä olemisesta, missä ikinä oletkin. Polarn O. Pyretin mallistossa Berså-kuvio näkyy kaikessa paidoista ja mekoista bodyihin ja yöasuihin.  

 

Daniel Doppsko: Leikkisyyttä kaikkiin tilanteisiin 

Lennart Hellsingin Daniel Doppsko -kirjan kuvitukset ovat toinen Stig Lindbergin taianomaisista luomuksista, jotka on herätetty eloon tässä mallistossa. Hauskat ja yksityiskohtaiset kuviot tuovat eloa niin arkeen kuin juhlaankin. Joka kerta kun katsot vaatteita tarkemmin, huomaat uuden pienen yksityiskohdan.  

 

Laatu ja kestävyys 

Polarn O. Pyret tarjoaa korkealaatuisia vaatteita, jotka on suunniteltu kestämään. Tämä koskee kaikkia mallistojamme. Materiaalit on valittu huolellisesti, jotta ne ovat hellävaraisia lapsen iholle ja kestävät arjen kulutusta. Kutsumme tätä kestäväksi designiksi.