Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Talvitakit

Käytännöllisen ja kestävän talvitakin kanssa mikään seikkailu ei ole liian suuri. Tutustu suosittuun valikoimaan, joka on pitänyt lapset lämpiminä kaikenlaisissa sääolosuhteissa vuodesta 1976 lähtien.  

Lue lisää

Talvitakit ulkoleikkeihin

Etsitkö lapsellesi talvitakkia? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on laaja kokemus lasten pukemisesta eri sääolosuhteisiin ja aktiviteetteihin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi tuulenpitävän ja vedenpitävän flexisize-takkimme, joka sopii kaikkiin sääolosuhteisiin ja kasvaa lapsen mukana hihojen sisäpuolella olevan reikäkuminauhan ansiosta - fiksua!  

 

Meillä on myös pehmeitä talvitakkeja lapsille. Takkiemme vesipilariarvo on 12 000mm, jonka myötä ne pitävät vettä perinteisiä sadevaatteita paremmin. Niissä on myös pehmeää fleeceä kauluksen sisäpuolella ja taskujen sisällä. Paremman liikkuvuuden ja istuvuuden takaamiseksi talvitakeissa on muotoonommellut hihat ja säädettävä helma. Lisää villakerrasto ja tukevat saappaat todella kylmiä ja märkiä päiviä varten. Nyt talviseikkailusi voi alkaa!