Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Kietaisubodyt

Täältä löydät kaikki pehmeät kietaisubodyt, jotka on valmistettu luomupuuvillasta ja sertifioiduista materiaaleista, ja joissa on litteät saumat. Kietaisumallin ansiosta body on helppo pukea ja riisua ilman, että sitä tarvitsee pujottaa vauvan pään yli. 

Lue lisää
Rajaa
0 Artikla
Lajittele
Näytä 0/0 Tuotetta

Kietaisubodyt

Kaikki vauvoille tarkoitetut kietaisubodymme on suunniteltu olemaan niin pehmeitä ja mukavia kuin mahdollista ja kestämään pesua pesun jälkeen. Ne on valmistettu luomupuuvillasta ja sertifioiduista materiaaleista, joten ne ovat hellävaraisia herkälle iholle. Vauvan kietaisubodyn malli mahdollistaa sen, että voit helposti pukea ja riisua bodyn ilman, että se täytyy pukea tai riisua vauvan pään yli, mikä tekee vaipanvaihdoista paljon helpompia. Lisäksi kietaidubodymme in ommeltu erittäin pehmeillä, litteillä saumoilla, jotka tuntuvat mukavilta iholla, joten bodya voi käyttää ympäri vuorokauden sekä vaunussa, sylissä että sängyssä.

Vastasyntyneille vauvoille tarkoitetut kietaisubodymme ovat kaikkein pehmeimpiä vaatteitamme, ja niitä löytyy niin yksivärisinä, klassisen raidallisina kuin iloisilla kuoseillakin - kaikki yhtä hellävaraisia ja valmistettu luomupuuvillasta.

Muistathan että kaikki vaatteemme voi antaa eteenpäin pikkusisaruksille, kavereille tai myydä käytettynä. Tällä tavoin vaatteemme voivat tuottaa iloa useammalle lapselle. Tavoitteenamme on, että jokainen vaate kestäisi vähintään kolmen lapsen käytön