Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Välikerrastot

Lämmittävien kerrastojen avulla leikkiä voi jatkaa millä tahansa säällä. Meillä on aluskerrastoja pehmeästä merinovillasta, mukavasta fleecestä ja luomupuuvillasta.

Lue lisää
Rajaa
27 Tuotetta
Lajittele
Näytä 27/27 Tuotetta

Kerrastot fleeceä, merinovillaa ja puuvillaa

Kerrastot ovat täydellinen peruselementti lapsen vaatekaapissa. Kun puet lapsellesi ulkovaatteiden alle toimivat ja mukavat aluskerrastot, lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä kaikissa ulkoilma-aktiviteeteissa. Meillä on kerrastoja sekä yhteensopivina setteinä että erillisinä puseroina ja pitkinä alushousuina - kaikki kestäviä ja hengittäviä materiaaleja. Valittavana on RWS-merkittyä merinovillaa, kierrätettyä polyesterifleeceä ja klassisia raidallisia luomupuuvillavaatteita. Merinovillakerrastoissa on myös Superwash-käsittely, joka tarkoittaa, että ne voidaan pestä pesukoneessa ilman, että kangas huopuu. Kun aluskerrasto on jäänyt lapsesi pieneksi, voit antaa sen eteenpäin seuraavalle lapselle ja seuraavalle. Tavoitteenamme on, että jokainen vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön.

 

Valikoimastamme löydät lisää vaatteita ja tarvikkeita, joilla lapsesi voi valmistautua ulkoiluseikkailuihin, kuten lämpimät sukat, tukevat saappaat ja kätevän windfleecetakkimme. Täyttä vauhtia eteenpäin laskettelurinteeseen, koulunpihalle tai puistoon!