Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Villavaatteet

Täältä löydät kodikkaat villavaatteet ja villakerrastot, jotka pitävät pienet seikkailijat lämpiminä kaikenlaisella säällä. Pehmeät merinovillaiset villakerrastot sopivat täydellisesti ensimmäiseksi kerrokseksi lähimmäksi vartaloa, ja niitä voidaan täydentää villafroteepuseroilla ja -housuilla välikerrastoksi kylmemmissä lämpötiloissa.

Lue lisää
Rajaa
27 Tuotetta
Lajittele
Näytä 27/27 Tuotetta

Villavaatteet aktiivisille lapsille

Lasten villavaatevalikoimastamme löydät vaatteet, jotka pitävät lämpimänä päästä varpaisiin. Luonnonmateriaali villa sopii täydellisesti lapsen talvivaatekaappiin. Kun lapset leikkivät ja ovat aktiivisia, he voivat hikoilla, ja silloin on hyvä, että villakerrasto on lähellä vartaloa, koska materiaali hengittää ja siirtää kosteutta pois. Pehmeää merinovillaa olevan villakerraston, puseron ja pitkien alushousujen avulla lapset pysyvät lämpiminä ja kuivina kylmempinä vuodenaikoina. Villa myös lämmittää, vaikka se kastuisi!

 

Villakerrasto sopii hyvin päällysvaatteiden, kuten fleece- tai windfleecetakin, huivin tai haalarin alle. Kun ulkona on kylmempää, saatat tarvita kerraston päälle vielä lämmittävän välikerraston, kuten villafroteepuseron ja -housut tai fleecehaalarin. Älä unohda tärkeitä villa-asusteita, jotka pitävät jalat, kädet ja pään lämpiminä. Valikoimastamme löydät villasukat, merinovillasukat, pipot ja neulotut villakäsineet.