Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Yläosat

Täältä löydät kestävät, mukavat ja leikkisät yläosat vauvallesi. Valikoimastamme löydät kaiken toiminnallisista bodyista mielikuvituksellisissa kuvioissa pehmeisiin t-paitoihin, joissa on hurmaavia painatuksia – kaikki ekologisista materiaaleista.

Lue lisää
Rajaa
33 Tuotetta
Lajittele
0 - 1 v
Näytä 33/33 Tuotetta

T-paitoja, puseroita ja paitoja kaikkiin tilaisuuksiin

Tarjoamme erilaisia malleja, värejä ja kuvioita sisältäviä yläosia, joiden avulla vauvasi on valmis kaikkiin vuodenaikoihin ja aktiviteetteihin. Kaikki t-paitamme, puseromme, bodyt ja mekkomme on suunniteltu leikkeihin ja seikkailuihin, mikä tarkoittaa, että ne on valmistettu mukavista ja kestävistä materiaaleista sekä erityisen litteistä saumoista, jotka eivät hierrä. Lisäksi löydät meiltä suloisia alaosia, jotka sopivat yhteen yläosiemme kanssa.

 

Kun valitset meiltä vaatteita, voit luottaa siihen, että olet valinnut kestävän designin. Kyse ei ole vain vaatteiden kestävyydestä ja kyvystä kestää pesu pesun jälkeen, vaan myös materiaalien valmistuksesta. T-paitamme, puseromme, bodyt ja muut yläosat on valmistettu joko luomupuuvillasta tai RWS-standardin mukaisesta merinovillasta. Materiaalit valitaan huolellisesti, jotta ne täyttävät korkeat laatu- ja ympäristövaatimuksemme. Kun lapsesi on kasvanut vaatteesta ulos, sillä on vielä paljon annettavaa. Tavoitteenamme on, että jokainen vaatteemme kestää vähintään kolmen lapsen käytön. Ehkä on pikkuveljen tai -siskon vuoro?