Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Teknisiä ulkovaatteita

pohjoismaiseen ilmastoon

Anna lapsen tutkia maailmaa PO.P WeatherPRO -merkityissä teknisissä ulkovaatteissa, jotka suojaavat, lämmittävät ja pitävät kuivana. Merkintä takaa, että vaatteissa on kaikki teknisiltä ulkovaatteilta vaatimamme ominaisuudet. Kuorivaatteemme ja vuorilliset ulkovaatteemme selviävät kaikista haasteista vuodenajasta ja aktiviteetista riippumatta.

Polarn O. Pyret on lasten ulkovaatteiden asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella lasten pitämisestä kuivina ja lämpiminä säällä kuin säällä.

Valmistamme vaatteita, jotka kestävät käyttöä pidempään – ja jotka voivat periytyä seuraaville ja vielä seuraavillekin lapsille. Monikäyttöisissä kuorivaatteissa ja vuorillisissa ulkovaatteissa, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, on kaikki tarvittavat tärkeät ominaisuudet, jotta lapsesi voi leikkiä vapaasti säällä kuin säällä. Voit aina luottaa siihen, että vaate, jossa on merkintä PO.P WeatherPRO®, täyttää kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta.

Näissä kestävissä ulkovaatteissa lapset saavat olla lapsia!

Ulkovaatteen PO.P WeatherPRO® -merkintä on aina takuumme seuraavista ominaisuuksista:
Vedenpitävyys 3/3

Vaate on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, jonka vesipilariarvo on vähintään 10 000 mm – tämä tarkoittaa, että vaate suojaa sateelta ja lapsi voi ulkoilla myös vaikkapa kaatosateella.

Tuulenpitävyys 3/3

Täysin tuulenpitävästä materiaalista valmistettu vaate suojaa lasta tuulelta ja pitää hänet lämpimänä, jotta leikki voi jatkua myös myrskyssä ja viimassa.

Heijastimet 3/3

Näkyminen pimeällä on tärkeää – tässä vaatteessa on näkyvät 360-asteen 3M-heijastimet, jotta lapsi näkyy kunnolla pimeässä.

Vahvikkeet

Hyvien vaatteiden tulee kestää leikkejä myös karkeilla pinnoilla – vaate on vahvistettu erittäin kestävällä materiaalilla polvista ja takamuksesta, minkä ansiosta se kestää vauhdikkaita leikkejä sekä ylä- että alamäissä.

Kestävyys 3/3

Vaate on läpäissyt tiukat testit maksimaalisen kestävyyden saavuttamiseksi (5 000 kierrosta, 180 grit, 12 kPa). Se on tehty kestämään leikkeissä ja seikkailuissa pitkään.

Teipatut saumat

Kuralätäkköjen paras ystävä – vaatteessa on täysin teipatut saumat, jotka eivät päästä vettä läpi, joten lapsi voi tutkia lammikoita ja lätäkköjä huoletta.

Hengittävyys 3/3

Leikkimisen tulee olla mukavaa – tässä vaatteessa on erittäin hyvä hengittävyys, vähintään 7 000 g/m2/24 h. Se vapauttaa ylimääräisen lämmön ja kosteuden tarvittaessa, jolloin lapsi pysyy lämpimänä ja kuivana myös aktiivisissa leikeissä.

Irrotettava huppu

Turvallisuussyistä hupun nepparit on helppo avata, jotta lapsi ei takerru kiinni mihinkään leikkimisen aikana.

Kestävät ulkovaatteet

Testaamme kestävyyttä käyttämällä erittäin vaativaa menetelmää, jossa kangasta hangataan karkealla hiekkapaperilla – ikään kuin lapsi leikkisi ulkona erilaisilla pinnoilla. Kulutuksenkestävyys vähintään 5 000 kierrosta, 180 grit, 12 kPa. Monikäyttöiset PO.P WeatherPRO -vaatteet selviävät kaikista haasteista. Ne pitävät lapset iloisina, kuivina ja lämpiminä säällä kuin säällä!

Vedenpitävät materiaalit

Ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, ovat valmistettu vedenpitävästä (vesipilariarvo vähintään 10 000) materiaalista. Lisäksi niissä on teipatut saumat, joten lapsi voi kirjaimellisesti istua vesilätäkössä kastumatta.

Hengittää ja pitää kuivana

Vauhdikkaista leikeistä pitäville aktiivisille lapsille on tärkeää, että ulkovaatteet päästävät liian lämmön ulos. PO.P WeatherPRO -vaatteiden hengittävyys on vähintään 5 000 g/m2/24 h, mikä tarkoittaa, että lapset pysyvät lämpiminä mutta myös kuivina hikoillessaan.

PO.P WeatherPRO -vaatteet ovat aina tuulenpitäviä, mikä tarkoittaa, että vaate suojaa lasta tuulelta ja auttaa näin häntä pysymään lämpimänä. Sopii tuulisiin päiviin leikkipuistossa tai koulun pihalla!

Lämmittää

Kaikki vuorilliset PO.P WeatherPRO -vaatteet on myös topattu ohuella ja kevyellä Primaloft-vuorella, joka pitää lapsen kuivana ja lämpimänä viileässä.

 
[3:48 PM] Heini Pekkala Kestävimmät ulkovaatteemme

PO.P WeatherPro

Kestävää designia, jo vuodesta 1976

Polarn o. Pyret, tietoa meistä

PO.P TAKE CARE

Pesuohjeet

PO.P TAKE CARE

PO.P Repairs

Vaatteet, jotka kestävät

vähintään kolmen lapsen käytön

KATSO VIDEOTuotteet videolta (5)